Sommeråbningstider 1. juli til 31. august

Sommeren står for døren og gaderne emmer af liv og energi. København er en skøn by, der er rig på mange aktiviteter, når solen står højt på himlen. Derfor udvider vi hos Cofoco åbningstiderne på mange af vores restauranter, så der er mere tid til at nyde solen og være udendørs, inden sulten skal stilles med smagen af nordisk, fransk, italiensk, latinamerikansk eller japansk.

Køkkenet serverer mad fra kl. 18-22 på følgende restauranter:

Restaurant Cofoco
Spuntino
Scarpetta Rantzausgade
Scarpetta Islands Brygge
Vespa
Oysters & Grill
Jah - Izakaya & Sake Bar

Uændret åbningstider på følgende restauranter:

Les Trois Cochons
Vækst
Høst
Llama

I det nordiske køkken på Restaurant Cofoco udvider køkkenets serveringstid til kl. 22.00 fra mandag til lørdag. Det samme gælder vores italienske køkkener på Spuntino, Scarpetta Rantzausgade og Islands Brygge samt Vespa. Oysters & Grill med fransk middelhavskøkken, der serverer alt godt fra havet, udvider ligeledes køkkenets serveringstid til kl. 22.00. Sidst, men ikke mindst, så udvides åbningstiden også i det asiatiske køkken hos Jah – Izakaya & Sakebar.

Åbningstiderne på vores franske oase Les Trois Cochons på Værnedamsvej forbliver uændret, så du både kan nyde morgenmad, frokost og aftensmad fra allerede kl. 08.00 af mandag til fredag og kl. 09.00 lørdag og søndag. Ligeledes kan du nyde en stilfuld frokost i fine omgivelser på Vækst med uændret åbningstider, hvor der serveres frokost fra kl. 12.00 mandag til lørdag. Og ligeledes forbliver åbningstiderne uændret på søsterrestauranten Høst. Og på Llama hyldes den latinamerikanske ånd og fastholder de sene åbningstider, hvor du i weekenden, fredag og lørdag, kan slå dig løs til Llama After Hours fra 23.00 til kl. 03.00. 

Så træd indenfor en af vores 11 restauranter på eller efter en dejlig sommerdag. Vi glæder os til tage imod dig!