Cofoco

REGA (Restauratørernes Garantiordning) er verdens første brancheinitiativ, der arbejder målrettet med samfundsansvar. REGA er et kvalitetsstempel, der kendetegner og garanterer en høj standard, som bringer branchen helt i front med CSR – også internationalt.

I REGA tror vi på, at vi ved at løfte vores samfundsansvar kan skabe tillid til branchen, gladere medarbejdere og endnu mere tilfredse kunder.

REGA er et brancheinitiativ for samfundsansvar. Det er et samarbejde mellem restauratører, der ønsker at løfte kvaliteten af deres arbejde med samfundsansvar. Med REGA stiller restauratørerne garanti for, at de arbejder fokuseret på at drive ansvarlig virksomhed med fokus på social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

Kernen af REGA handler om respekt for menneskerettighederne, at beskytte miljøet og at forebygge korruption.

Med REGA skabes en best practice, der klarlægger både, hvordan restaurationsbranchen bedst driver ansvarlig og bæredygtig virksomhed, og hvordan man som branche kan samarbejde om et fælles initiativ med samfundsansvar i fokus.

REGA-samarbejdet stiller ikke blot garantier for dem, der indgår i samarbejdet, men også højere krav til samarbejdspartnere og andre interessenter. Derfor vil samarbejdet have indirekte betydning for mange i branchen.