World

Llama fylder 4 år, og hvilken bedre måde at fejre på, end at invitere den bedste latinamerikanske restaurant ifølge World's 50 Best, Maido, på besøg for at forkæle os alle sammen.

Maido og køkkenchef Mitsuharu ”Micha” Tsumura har om nogen introduceret verden for det originale japansk/peruvianske fusionskøkken Nikkei, og har været en stor drivkraft i at verden får øjnene mere og mere op for det peruvianske cuisine de sidste par år. Maido var bl.a. til stor inspiration for Llama, da vi for fire år siden præsenterede det latinamerikanske køkken i København.

 Det er derfor med stor glæde at vi nu kan byde velkommen til Maido i København og fejre denne store aften sammen med jer. Maido er verdens bedste latinamerikanske restaurant ifølge den anerkendte brancheliste 50 Best Restaurants 2017. Maido blev desuden valgt som nummer 8 i verden sidste år på samme liste. 

Maido har udarbejdet en særlig menu til Llama på 8 serveringer og chefkok Micha Tsumura og hans team, i samarbejde med Llama køkkenchef Andrew Valenzuela og Llama, vil sørge for at gæsterne denne aften får en unik oplevelse af Peruviansk Nikkei når det er bedst.

Pop-up middagen koster 700kr. Det vil desuden være muligt at tilvælge en særlig vinmenu til 450kr. Køb din adgang til arrangementet via Madbillet.