Bonjour til Café Coco

Mens vi spændte venter på at Coco Hotel står færdigt til efteråret, kan vi glæde jer med, at vi allerede nu har åbnet vores spritnye og super flotte café i stueetagen på hotellet.

Café Coco er en attraktiv oase væk fra Vesterbros travle gader. De middelhavsinspirerede lokaler emmer af liv og dynamisk stemning, designet til at få alle til at føle sig velkommen og godt tilpas. 

Caféen er åben fra morgen til sen aften, og serverer en lækker morgenmad i de tidlige timer, lette retter og snacks resten af dagen, friskbrygget økologisk Slayer kaffe, samt udvalgte økologiske og naturlige vine, øl, drinks og cocktails.

Der er både plads til forretningsmøder såvel som afslappende kvalitetstid over en god kop kaffe, eller en lækker frokost med venner. Mest af alt er Café Coco et sted, hvor du har det rart uanset anledningen. 

Fra tid til anden vil vi invitere lokale musikalske kunstnere indenfor til live musik optrædener. Vil du med, når det sker, kan du holde dig opdateret på events og andre nyheder på Coco Hotels Instagram.

Vi håber, I vil tage rigtig godt imod Café Coco, og vi glæder os meget til at byde jer indenfor. Kig ind allerede i dag!

I finder Café Coco på Vesterbrogade 41.