Børn om bord

Et af Cofocos vigtigeste budskaber har altid været at Cofoco er for alle, og det gælder også uanset størrelse. De fleste af vores restauranter tilbyder traditionelle højstole til de mindste, men på Høst, Vækst og Llama har vi fået en tilføjelse, som gør det lettere for de lidt større børn at være med på restaurant: I Øjenhøjde Stolen

For nylig havde vi besøg af en dejlig familie på Høst, som viste stolens værd og anvendelighed. I Øjenhøjde Stolen sørger nemlig for at børn ikke føler sig oversete, men får mulighed for at være med om bordet på lige fod med voksne, idet stolene kan justeres i højde så der tales i øjenhøjde uanset alder. På denne måde lægger stolen op til at inkludere børn og unge i fælles samtale med voksne. Kombineret med et flot og enkelt design, falder stolen naturligt ind ved bordet, og tillader derfor at også større børn føler sig komfortable ved at sidde på stolen. 

Ønsker du at prøve I Øjenhøjde Stolen, kan du finde et eksemplar på HøstVækst og Llama.

Cofocos restauranter åbner til aften mellem 17.30 og 18.00, men uanset hvornår du kommer, byder vi altid store som små indenfor med et smil.