BYD VELKOMMEN TIL HOTEL BELLA GRANDE

PRESSEMEDDELELSE, MARTS 2023

SKANDINAVIENS BEDSTE HOTEL FÅR EN SØSTER 

Til april åbner et nyt boutiquehotel centralt i København, nærmere bestemt på Vester Voldgade 23. Hotellet hedder Bella Grande og er søsterhotel til det prisvindende Coco Hotel, der i 2023 blev kåret som Skandinaviens Bedste Hotel af det internationale rejsemagasin Travel+Leisure. Bella Grande er indrettet med et strejf af italiensk elegance blandet med nutidig komfort, og de 108 nyrenoverede værelser og suiter er holdt i afdæmpede farver, der indbyder til rekreation. Alt sammen placeret centralt i København, blot et par skridt fra Rådhuspladsen.

EN FESTLIG ITALIENSK UNDERBO 

Den gamle bygning fra 1899 har fået nyt liv og huser udover hotellet også den italienske restaurant, Donna, der åbner samtidig med Bella Grande. Og som et modstykke til den rolige stemning på hotellet, bliver der på Donna inviteret til festlige middage. Med farverigt interiør og ikoniske italienske retter, bringer Donna det bedste fra Italien til hjertet af København. På menukortet findes både retter fra grillen, men også pasta og pizza, og – som det hører sig til en festlig middag - selvfølgelig masser af desserter. 

OM HOTELLET 

Bella Grande er et fire-stjernet boutiquehotel. Et dobbeltværelse kan reserveres fra 1200 kr. pr nat. Til dem der ønsker ekstra plads, findes også familieværelser og junior suiter, samt to luksuriøse suiter med privat tagterrasse og en flot udsigt over indre København. 

Hotel Bella Grande er ejet af Copenhagen Food Collective (Cofoco), et restaurant – og hotelkollektiv, der med denne åbning nu ejer og driver 18 restauranter og to hoteller i København. Cofoco står blandt andet bag de populære restauranter Delphine, Høst, Vækst, Llama og Les Trois Cochons. 

Coco Hotel åbnede i 2020 og var Cofocos første hotel. Allerede i 2022 blev Coco kåret som Københavns Bedste Hotel af et af verdens største rejsemedier, Travel+Leisure. I 2023 placerede samme medie Coco Hotel på den prestigefyldte Top 500 verdensrangliste over hoteller, og udnævnte få måneder senere hotellet til Skandinaviens Bedste Hotel. 

Bonusinfo: Alle gæster, der booker et ophold direkte via hotellets eget website, får særlige fordele med Ven af Bella-tilbuddet. Det indebærer blandt andet, at man er garanteret et bord på en af Cofocos restauranter, selv på travle weekender, hvor man også kan nyde særligt favorable priser.


LINKS 

Hotel Bella Grande: www.hotelbellagrande.com 

Coco Hotel: www.coco-hotel.com

kontakt: [email protected] | Bella Grande & Coco Hotel


Copenhagen Food Collective: www.cofoco.dk 

Kontakt: [email protected] | Donna & Cofoco