Ny restaurant: Posh Jah åbner i Borgergade

I dag, torsdag den 23. november åbner vi en helt ny japansk restaurant i Indre by med navnet Posh Jah. Restauranten er den længe ventede søsterrestaurant til vores populære Jah Izakaya på Gasværksvej på Vesterbro. På Posh Jahs menu finder I japanske klassikere lavet af de bedste lokale og japanske råvarer, og I finder også velkendte klassikere fra Jah Izakaya hos Posh. Men hvor Jah Izakaya holder sig til de izakaya-inspirerede retter tilbyder Posh Jah også sushi og tempura-retter. 

"Man kommer ikke til at kunne vælge mellem 100 forskellige sushi, men derimod fra et dagligt udvalg af tre-fire slags fisk af højeste kvalitet serveret på de bedste ris, foruden et dagligt udvalg af tempura, både grønt og ting fra havet." - Sigurd Kjeldgaard, Partner

Lokalerne, som I finder i den gamle Kay Fisker bygning i Borgergade 17A, har fået en fuld makeover og er nu bygget om i ægte japansk stil, med rene linjer, organiske materialer og kunst der både refererer til Japan og til søsterrestauranten Jah Izakaya. Lyse planker udgør borde og flader og skaber en lys og dragende restaurant med både intime kroge og større fællesarealer. Og ingen Jah er fuldkommen uden japansk, multifunktionelt toilet.

Posh Jah er åben tirsdag-lørdag fra kl 17.30-00.00. Besøg restaurantens website.

BOOK BORD