Corsa Pizza - vores nye pizzeria på Islands Brygge

På Islands Brygge 83B har vi netop åbnet vores nyeste medlem af Cofoco familien, vores napolitanske pizzeria Corsa Pizza. På Corsa Pizza bager vi vores pizzaer med overvejende økologiske råvarer og tilbyder ligeledes økologiske sodavand og vin. Corsa Pizza har 9 forskellige surdejspizzaer på menukortet, så der er noget for enhver smag.

Pizzeriaet er indrettet lyst og indbydende, så ønsker du ikke at tage din pizza med hjem, har vi både siddepladser i vores vinduesbar, et par to-mandsborde indenfor og snart også en hyggelig udeservering. 

Menukortet er nøje sammensat med et kreativt udvalg af både nye som velkendte smage. Sæt fx tænderne i vores pizza prosciutto med rucola, bøffelmozzarella, tomat og lufttørret skinke. Eller nyd en cremet hvid pizza zucchini med geddefriskost, skiver af bagt zucchini, friske tomater, basilikum, rucola og piment. Du kan se hele menukortet her:

Corsa-ID-Menu_04-kopi.jpg#asset:5244


På italiensk betyder Corsa løb og fart. Og fart på kommer der også, når vores nye pizzeria vil lange den ene efter den anden velsmagende pizza over disken til vores gæster. Vi håber, I vil tage rigtig godt imod Corsa Pizza, og at vi ses på Bryggen.

Følg Corsa Pizza på Instagram og Facebook.

Cofoco på italiensk

Er du sulten efter mere italiensk mad, synes vi, at du skal lægge vejen forbi Corsa Pizza på Islands Brygge lige ved siden af sin italienske storesøster, Scarpetta Islands Brygge

Hvis napolitanske pizzaer fra Corsa vækker appetitten til mere fra det italienske køkken, så kan du med fordel lægge vejen forbi Spuntino med et stort udvalg af lækre antipasti, samt enten pizza, pasta eller secondo tilpasset sæsonen. Og på Scarpettaerne tilbyder vi en family style menu med de bedste danske og italienske råvarer i retter, der forener det bedste fra begge verdener.