Delphine - vores nye restaurant på Vesterbro

Nu kan vi endelig slå dørene op til Restaurant Delphine, som byder indenfor på en kulinarisk rejse til det græske øhav og det sydlige Italien. Her vil Middelhavets kultur gennemsyre mad og stemning på velkendt og uhøjtidelig vis, i store lyse lokaler med imponerende højt til loftet og plads til at slå ud med armene. 

MENUEN

Restaurantens store menukort har fokus på fisk og skaldyr, og du kan finde dem friske i restaurantens fiskemontre, der hver dag fyldes op med dagens fangst. På den store Parilla grill grilles spyd med kød og grøntsager. Der vil også være klassikere som taramasalata, tzatziki og græsk salat. Derudover vil der være crudos og hel, saltbagt slethvar. Og selvfølgelig masser af grønne retter. Fra den store bar serveres cocktails på kander, ouzo, letdrikkelige vine og kølige øl.

RESTAURANTEN

Delphine er stor, lys og festlig med en 12 meter lang bar til drinks og spisende gæster, sofagrupper og runde borde. Derudover har restauranten et stort private dining lokale til 20 personer. Det er også muligt at spise og drikke udenfor, hvor du kan finde solrige pladser i løbet af dagen. Hele restauranten har plads til 175 gæster. 

Restaurant Delphine har åbent mandag til lørdag kl. 17-23 (så længe restriktioner gælder). På sigt vil restauranten åbne for både morgenmad og frokost.

BOOK BORD HER