Et søpindsvin, en krabbe og en king fish går ind på en bar...

Oysters & Grill skifter vi ikke menu som på de andre restauranter, men det betyder ikke, at vi ikke får nyheder på kortet engang imellem. Og denne gang har vi fået tre spændende af slagsen:


Søpindsvin med tomat, agurk & purløg
Her skal du smage frisk, rå færøsk søpindsvin toppet med en syrlig og mild nordisk salsa, der komplimenterer og fremhæver det delikate kød fra søpindsvinet. Søpindsvin har som østers en frisk og ren smag af hav efterfulgt af en cremet, intens sødlig smag.

Krabbesalat med bladselleri & estragon
Vores krabbesalat laves af frisk taskekrabbe blandet med urter og vendes med en lille mængde mayonnaise, som gør krabbesalaten frisk og let frem for fed. Nyd den med squeeze frisk citronsaft og lækkert grillet brød.

Dansk yellowtail king fish, citron & olivenolie
Dansk yellowtail king fish - også kaldet Hiramasa - ligner den japanske hamachi, men er mindre fed og har en mindre mørk muskel i kødet. Den har få ben i sine faste, søde fileter, som er hvide til lyserøde i farven, og den har en lys, men mild smag og aroma. Vi serverer den i skiver med citron og olivenolie. 


De nye retter er at finde på à la carte kortet, hvor vi anbefaler, at I blander en masse retter, og deler dem ved bordet. Ønsker I, at vi står for valget af retterne, kan I enten vælge 3-retters menu eller Havets Frugter - vores store menu med 10 serveringer. 

Bliver I tørstige... Så anbefaler vi, at I kaster jer ud i nogle af de lækre cocktails, vores bartendere står klar til at mixe til jer. Prøv fx en Basil Smash med gin, basilikum sirup og lime juice eller en Watermelon Mule med vodka, vandmelon sirup, lime juice og ginger beer. Begge er dejligt forfriskende og passer godt til både fisk, skaldyr og grill i solen.

Se hele menukortet og Book bord her.