Fokus på: Dessert

En stor del af oplevelsen af at gå ud at spise er forkælelsen, og ikke meget er mere forkælende end de søde sager, som kommer til sidst i måltidet. Forkælelsen kommer i følelsen af, at man giver sig selv lov til at nyde noget, man ikke normalt får. Mange springer desserten over til hverdag for at holde den slanke linje, så når den endelig står foran een, skal den være det hele værd! 

På vores restauranter går vi derfor rigtig meget op i vores desserter, og vi sørger altid for at finde på nye sammensætninger eller at frembringe udødelige klassikere, der gør dessertoplevelsen til noget helt særligt.

I disse varme dage, står en kølig dessert højt på manges ønskeliste, så vi har samlet et par af vores uimodståelige desserter nedenfor.

Hos Scarpetta serveres vores version af en semifreddo med chokolade og mandler, hertil friske solbær.

Hos Les Trois Cochons serverer vi den franske klassiker lavet af vandbakkelser, is og varm chokoladesauce - profiteroles. 

Hos Restaurant Cofoco har vi både fortolket den klassiske pind-is kæmpe eskimoen og lavet en dessert på Keffir-lime yoghurtis med jordbær, honeycomb, marengs, hvid chokolade med sødskærm og honning fra Bybi på Vesterbro.

På Vækst har vi lavet leget med den klassiske kærnemælkskoldskål med jordbær og i stedet lavet en jordbærsorbet med koldskål, verbena & karamelliseret hvid chokolade.