Forår på menuen hos Vækst
Vejret bliver langsomt lunere, solen viser flere af flere af sine varmende stråler og Københavnerne kravler så småt ud af deres skjul for at nyde kolde øl og hyggelige snakke i det forårsglade vejr.
Med forårsstemningen kommer også lysten til nye råvarer der passer til den friske sæson, og derfor har vi også skabt en helt ny menu på Vækst, så vi også kan smage os ind i forårets ankomst.
Prøv f.eks. bagt kulmule med æble, dild, fiske fumé og ristet kyllingeskind eller den vegetariske hovedret af grillede grønne asparges med kejserhatte og havgus ost. Hvis du er mere til kød er der den møreste braiserede velfærds oksetykkam med estragon, tomat og røget marv på menuen.
Desserterne er også noget helt særligt denne gang - der er nemlig både havtorn, kærnemælk, stikkelsbær, hvid chokolade og hasselnød på ingredienslisten.
Se billeder af de fine nye retter herunder og se hele menuen her.