Foråret er kommet på tallerkenen hos Vespa
Med solen kommer lysten til at spise ude, fylde Spritz i glasset og skåle i flok og nyde de mange indtryk og farver foråret bringer med sig. Hos Vespa lever vi for denne årstid, og fra tirsdag den 10. april findes den nu også på vores tallerkener. Konceptet er enkelt: menuen er overskuelig, maden bliver serveret på fade og i små skåle til deling, og der kan bestilles vin eller øl ad libitum.
Den nye menu består bl.a. af lækre italienske klassikere som Blæksprutte med rucola, persille & chili, Grillede ferskner & San Daniele skinke og Økologisk stracciatella fra La Treccia.
Se hele den nye menu her:
ANTIPASTI
(serveres til hele bordet)
Grillede ferskner & San Daniele skinke
Økologisk stracciatella fra La Treccia
Blæksprutte med rucola, persille & chili
Crudo af Vesterhavstorsk med pistacie, frisk mynte og citronolie
Grønne asparges med parmesan & bottarga
Crostini med syltede artiskokker & dild
PRIMO
Risotto med tomater, sprøde brødkrummer & basilikum
SECONDO
(vælg mellem enten)
Kalve tykstegsfilet med rucola, parmesan, balsamico & citron
eller
Skindstegt torsk med kartofler alla puttanesca
DOLCE
Rabarbertiramisu med rabarberkompot, Ladyfingers, mascarponecreme & kakao
MENU 275 kr.
inkl. fri rødvin, hvidvin øl & still/sparkling vand 425 kr.