Mr. Porter kom forbi

På en kold februar-dag i København, hvor Søerne var frosset til, var det respekterede, Mr. Porter, bror til det lidet kendte Net-A-Porter og udgiver af den kvartalsvise avis med samme navn en tur i byen. De havde arrangeret en helt dags aktiviteter for en håndfuld nøje udvalgt danske modebevidste personligheder, alle med et æstetisk digitalt fodaftryk, til at tage med rundt. Frokosten - den nød de på Vækst.

The Danes seem to do everything right, and this stunning farm-to-fork restaurant from the Copenhagen Food Collective is no exception.

Mr. Porter

De udvalgte personligheder, alle forenelige med Mr. Porters stil og tone, kom fra alle dele af landet, ja sågar fra Sverige. Dette værende f.eks. Thomas Frydenlund fra Silkeborg, Martin/The Meat fra København og moderedaktør fra det svenske King Magazine, Philip Conradsson.

Turen gik forbi unikke steder i København, inklusiv en tur i drejestolen hos et keramikværkstedet Yonobi, forbi specialindrettet lejlighed af Frama Cph, et stop hos Cofocos theleverandør, Sing, og ikke mindst nød de frokost på Vækst. Her blev der budt på en tasting menu af den kommende menu, som kan opleves fra på mandag d. 26. februar; en menu der endnu engang søger at få leveret en så vegetarisk og ikke mindst lokal, aktuel oplevelse som muligt. 

Mr. Porter har tidligere været forbi Vækst, og udnævnte dengang Vækst til at være en af de sundeste restauranter i verden

Vi ses i drivhuset.