Restaurantchefen fra Vækst anbefaler...

Menuerne på alle Cofocos restauranter skifer afhængig af årstider, sæsoner og udbud. På hver menu er der altid enkelte retter som hurtigt bliver yndlings. Dem vil vi nu anbefale videre til jer. I denne uge, er vores ret til dig, den urtepanerede svinemørbradVækst.  

Vækst er udsprunget af passionen omkring grøntsager og det der spirer, og senere høstes, hvorfor den er den perfekte udspringer af Høst. Vækst er aktuel med en ren Grønt Menu, som er et vegansk bud på en menu, der vil få selv de mest kræsne kødelsker til at overgive sig. Men dermed ikke sagt at vi ikke har kød på menuen. Vi er bare meget nøje om hvad vi vælger at putte på menuen. 

I denne omgang har vi fra Grambogaard fået en masse lækre svinemørbrad hjem. De er blevet kærligt vendt i urtepanering, stegt og serveres mede saltet solbær, friskrevet peberrod og en vinaigrette på brunet smør. 

Se en video af retten blive gjort klar på vores instagram-profil her. Og bare rolig, vi serverer den både til frokost og aften.

Vi ses på Vækst