Mød Restaurant Cofoco
Vores lyse kælderrestaurant i hjertet af Vesterbro er her, det hele begyndte i 2004, og Restaurant Cofoco er stadig en størrelse for sig i vores palet af spisesteder. Maden er som indretningen – fuld af kontraster: det rustikke og det elegante, det enkle og det avancerede. Vi tager udgangspunkt i gode danske råvarer og tilbereder dem, som de gør sig bedst – på dansk, andre gange sydeuropæisk og nogle gange med inspiration fra mere fjerne kroge af kloden. Alle retter bliver serveret i små portioner, så du kan komme rundt i menukortet, og I må meget gerne dele. Vi binder det hele smukt sammen med vores kærlighed til det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.
Table Reservation
Book bord
Menu
Vi skifter menuen på Restaurant Cofoco en gang imellem. Så sørg for at holde dig opdateret her og book et bord, når det passer dig.
Menu
Snacks og Bobler | ||
Grougeres med trøffel creme, iberico skinke og vesterhavsost | ||
Cremant de Bourgogne, Arnaud C. Cremant, Bourgogne | ||
135 kr. | ||
4-retters menu | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og fricassé sauce el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
Æblesorbet med æblekompot, marengs og crumble | ||
390 kr. | ||
5-retters menu | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel med creme fraiche, helt rogn og rød karse | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og fricassé sauce el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
Æblesorbet med æblekompot, marengs og crumble | ||
450 kr. | ||
Snacks & 5-retters menu | ||
Grougeres med trøffel creme, iberico skinke og vesterhavsost | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel med creme fraiche, helt rogn og rød karse | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og fricassé sauce el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
Æblesorbet med, æblekompot, marengs og crumble | ||
500 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Cremant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
2023 Merayo, Godello, Galicia | ||
2022 Ocre Rouge, Grenache Noir & Pinot noir, Languedoc | ||
* 2022 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
2021 Chianti Classico, Sangiovese, Colorino & Canaiolo, Toscana | ||
2022 Cascina Riveri, Brachetto, Piemonte | ||
4-retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5-retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5-retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menu skal bestilles af hele bordet | ||
A la carte | ||
Snack | 65 kr. | |
Grougeres med trøffel creme, iberico skinke og vesterhavsost | ||
Havbars | 125 kr. | |
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Hummerbisque | 125 kr. | |
Med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel | 125 kr. | |
Med creme fraiche, helt rogn og rød karse | ||
Stegte svampe | 175 kr. | |
Med østershatte, trompethatte, frisée salat, croutoner og konfiteret æggeblomme | ||
Torsk | 195 kr. | |
Med rosenkål, kartoffelpure, mandler, persille og muslingesauce | ||
Unghane | 165 kr. | |
Med gulerødder, persillerod, løg, urter og fricassé sauce | ||
Oksemørbrad | 255 kr. | |
Med karamelliserede løg, grillet kål, ramsløgskapers og rødvinssauce | ||
Ost | 95 kr. | |
Comte og Hvid Dame med tomatmarmelade | ||
Karamelliserede brioche | 90 kr. | |
Med vaniljeis og chokolade sauce | ||
Æblesorbet | 85 kr. | |
Æblekompot, marengs og crumble | ||
Alle retter har forretsstørrelse | ||
Bemærk venligst, at selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille 4, 5 eller snacks og 5 retter, der bliver sammensat af vores dygtige kokke | ||
Der tages forbehold for daglige ændringer | ||
Vegetarmenu
4-retters menu | ||
Butternut squash | ||
Med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Jordskokke bisque | ||
Med bagte jordskokker, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Stegte svampe | ||
Med østershatte, trompethatte, frisée salat, brød croutoner, karl johan sauce og konfiteret æggeblomme creme | ||
Æblesorbet | ||
Med æblekompot, marengs og crumble | ||
390 kr. | ||
5-retters menu | ||
Butternut squash | ||
Med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Jordskokke bisque | ||
Med bagte jordskokker, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel | ||
Kærnemælk, dild og sprødt brød | ||
Stegte svampe | ||
Med østershatte, trompethatte, frisée salat, brød croutoner, karl johan sauce og konfiteret æggeblomme creme | ||
Æblesorbet | ||
Med æblekompot, marengs og crumble | ||
450 kr. | ||
Snack & 5-retters menu | ||
Snack | ||
Panipuri med trøffel creme og grillet artiskokcreme | ||
Butternut squash | ||
Med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
Jordskokke bisque | ||
Med bagte jordskokker, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
Vaffel | ||
Med creme fraiche, gulerods tapioka perler og rød karse | ||
Stegte svampe | ||
Med østershatte, trompethatet, frisée salat, brød croutoner, karl johan sauce og konfiteret æggeblomme creme | ||
Æblesorbet | ||
Med æblekompot, marengs og crumble | ||
500 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Cremant de Bourgogne, Bruno Dangin, Bourgogne | ||
- | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
- | ||
2023 Blanc Sain, Chardonnay | ||
- | ||
* 2022 Ker Ma, Complementerre | ||
- | ||
2023 Morgon, K. Descombes, Gamay, Beaujolais | ||
- | ||
2023 Le Brin, Ch. Marie Plaisance Cotes de Bergerac Moelleux | ||
4 retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5 retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5 retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menu skal bestilles af hele bordet | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Vin
Flaske | Glas | |
Gin & Tonic // Negroni | 95 kr. | |
Aperol Spritz // Elderflower Spritz | 95 kr. | |
Espresso Martini | 105 kr. | |
Mikropolis: Rhubarb Crush - Vodka, rhubarb & citron | 75 kr. | |
Mikropolis: Grapefruit Spritzer - Grapefruit, aperitivo & citron | 75 kr. | |
Mikropolis: VGT Dry, Vermouth and Tonic | 75 kr. | |
Mikropolis: VGT Non-alcoholic | 75 kr. | |
N/A Shirley Temple | 65 kr. | |
Bobler | ||
Cremant de Bourgogne, Bruno Dangin | 495 kr. | 95 kr. |
Blanc de Blancs, Camille Bonville, Champagne | 800 kr. | 135 kr. |
Hvidvin | ||
2023 Côtes du Rhône Taparas, Roussanne, Grenache Blanc & Viognier, Rhône | 330 kr. | |
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | 350 kr. | 75 kr. |
2023 Sauvignon Blanc, Herve Villemade, Loire | 400 kr. | 85 kr. |
2022 Pinot Grigio, Nals Magreid, Alto Adige | 450 kr. | 95 kr. |
2021 Riesling, Scheuermann, Bunter Sandstein, Pfalz | 500 kr. | 100 kr. |
NV Posca Bianca, Orsi, Emilia-Romagna | 500 kr. | |
2022 SP68 Bianco, Occhipinti, Moscatel de Alejandria & Albanella, Sicilia | 600 kr. | |
2022 Bourgogne Blanc, La Soeur Cadette, Chardonnay, Bourgogne | 600 kr. | |
2021 Poil de Lièvre, Domaine Bobinet, Saumur, Loire | 600 kr. | 115 kr. |
2022 Sancerre, Paul Prieur et Fils, Sauvignon Blanc, Loire | 650 kr. | |
2022 Chablis, La Seur Cadette, Bourgogne | 700 kr. | 130 kr. |
2021 Bigotes, Frédéric Cossard, Chardonnay, Bourgogne | 750 kr. | |
Rose + Orange | ||
2021 Ex Alba, Podere Pradarolo Emilia Romagna (orange) | 495 kr. | 100 kr. |
Rødvin | ||
2021 Cotes Du Rhône, Domaine du Bacchantes, GSM, Rhône | 395 kr. | 75 kr. |
2023 Cala Niuru, Mortelitto, Frapatto & Nero d’Avola, Sicilia | 400kr. | 80 kr. . |
2022 La Chaussée Rouge, La Granges aux Belles, Cabernet Franc & Grolleau, Loire | 450 kr. | |
2021 Barbera d’Alba, Negro, Piemonte | 495 kr. | |
2022 Morgon, K. Descombes, Gamay, Beaujolais | 550 kr. | |
2021 Pinot Noir Arnaud Combier, Pinot Noir, Beaujolais | 550 kr. | 100 kr. |
2021 Vesion Sud, Frédéric Cossard, Grenache, Bourgogne | 575 kr. | |
2021 SP68 Rosso, Occhipinti, Sicilien | 600 kr. | |
2020 Chianti Classico, Montesecondo, Sangiovese, Canaiolo & Colorino, Toscana | 650 kr. | 120 kr. |
2022 La Croix Blanche-pinot noir, Bernard Rion, Dame Marguerite, Pinot Noir, Bourgogne | 750 kr. | |
2019 Barolo, M. Marengo, Piemonte | 800 kr. | |
2020 Nuits - Saint - Georges, Bernard Rion, Dame Marguerite, Bourgogne | 995 kr. | |
Sødvin | ||
2022 Birbet, Mosto Dúva Rsso, Italia | 330 kr. | 85 kr. |
2020 Les Grains Des Copains, Petit & Gros Manseng, Jurancon | 450 kr. | |
Avec | ||
Bornholm Snaps | 65 kr. | |
Cháteau du Breuil Calvados, Glengoyne 10 års, Baileys & Grappa | 65 kr. | |
Glengoyne Whisky 12 yrs, Talisker 10 year, Bulleit Bourbon, Cognac Vsop Jean-Luc Pasquet | 75 kr. | |
Plantation XO 20th anniversary Rum, Chairsman’s Reserve Rum, Armagnac | 75 kr. | |
Øl | ||
40 cl Tuborg Grøn | 65 kr. | |
40 cl Snublejuice IPA | 65 kr. | |
33 cl Implosion / Non-alcoholic | 60 kr. | |
33 cl Implosion rasberry/ Non-alcoholic | 60 kr. | |
33 cl VGT/ Non-alcoholic | 65 kr. | |
Vand | ||
Vand - Sparkling / Still - ad libitum pr. person | 30 kr. | |
Hjemmelavet saft | 45 kr. | |
Kaffe og te | ||
Slayer Espresso//Te - SingTehus | 45 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Selskabsmenu
Når I er over 7 personer, vil I få serveret vores 4, 5 retter uden snacks eller 5 retter med snacks, der på forhånd er sammensat af køkkenet til 390, 450 eller 500 kr. pr. person | ||
Se vores bud på en aften for dig og dit selskab her. Hvis I har andre ønsker så kontakt os her: [email protected] / 33 13 60 60 | ||
En aften på Cofoco | ||
Cremant ved ankomst | ||
5 RETTERS MENU | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
2023 Merayo, Godello, Galicia | ||
- | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
2022 Ocre Rouge, Grenache Noir & Pinot noir, Languedoc | ||
- | ||
Vaffel med creme fraiche, helt rogn og rød karse | ||
2022 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
- | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og fricassé sauce el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
2021 Chianti Classico, Sangiovese, Colorino & Canaiolo, Toscana | ||
- | ||
Æblesorbet med æblekompot, marengs og crumble | ||
2022 Cascina Riveri, Brachetto, Piemonte | ||
- | ||
Vand m/u brus | ||
Kaffe/te | ||
925,- | ||
En aften på Cofoco | ||
Cremant og snacks ved ankomst | ||
5 RETTERS MENU | ||
Grougeres med trøffel creme, iberico skinke og vesterhavsost | ||
2020 Cremant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
- | ||
Havbars med radiser, agurk, stikkelsbær, dildolie og peberodscreme | ||
2023 Merayo, Godello, Galicia | ||
- | ||
Hummerbisque med saltede kammuslinger, sprødt brød, grønne æbler og purløgsolie | ||
2022 Ocre Rouge, Grenache Noir & Pinot noir, Languedoc | ||
- | ||
Vaffel med creme fraiche, helt rogn og rød karse | ||
2022 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
- | ||
Unghane med gulerødder, persillerod, løg, urter og fricassé sauce el. okse/torsk opgradering for + 95 kr./55kr. | ||
2021 Chianti Classico, Sangiovese, Colorino & Canaiolo, Toscana | ||
- | ||
Æblesorbet med, æblekompot, marengs og crumble | ||
2022 Cascina Riveri, Brachetto, Piemonte | ||
Vand m/u brus | ||
Kaffe/te | ||
1030,- | ||
Vi sammensætter også gerne en anden pakke ud fra jeres budget, så kontakt os endelig med jeres ønsker. | ||
Menuen kan tilpasses kostrestriktioner, så længe køkkenet ved det på forhånd. | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se vores smiley rapporter her.
Restaurant Info
Åbningstider
- Søndag – onsdag
- 17.30 – 00.00
Seneste ankomsttid: 20.30 - Torsdag – lørdag
- 17.30 – 00.00
Seneste ankomsttid: 21.00
Giv et gavekort til Restaurant Cofoco
Giv en du holder af en oplevelse på Restaurant Cofoco.
Med et gavekort til Restaurant Cofoco giver du noget at se frem til.
Køb herSelskaber
Restaurant Cofoco har to hyggelige selskabslokaler til 12 og 18 personer, og i restauranten kan endnu flere gæster sidde samlet ved ét langbord.
Selskaber bedes vælge vores 4 eller 5-retters menu til hele bordet. Kontakt os på [email protected] for at høre mere og reservere.
Se muligheder for selskaber på alle vores restauranter her.