Höst

15. apr - 1. jun 2016
næste menu »

 
Höst Menu 
 
Kulmule 
kinaradise, musling, blomkål, 
stenbiderrogn og kyllingeskind 
 
Svineskank 
tyttebær, fennikel, korn-vinaigrette,  
urter og creme fraiche 38% 
 
Flødeis med citrontimian 
rabarber og sprøde kartofler 
 
325 kr. 
 
Vinmenu 
195 kr. 
 
En aften på Höst 
Apéritif, menu, vinmenu, kaffe og vand 
595 kr. 
 
 
Höst Signaturmenu 
 
Jomfruhummer og kalve terrine 
med hvide asparges 
og Karl Johan svampe 
 
Oksemørbrad fra Grambogård 
saltede solbær, rødbede, karse 
og sauce på røget marv og estragon  
 
Solbær sorbet 
med mousse på myseost og sødskærn 
 
425 kr. 
 
Signatur vinmenu 
295 kr. 
 
En signaturaften på Höst 
Apéritif, menu, vinmenu, kaffe og vand 
795 kr. 
 
 
Á la carte 
 
Forretter 
 
Kulmule 
kinaradise, musling, blomkål, 
stenbiderrogn og kyllingeskind 
95 kr. 
 
Jomfruhummer og kalve terrine 
med hvide asparges 
og Karl Johan svampe 
145 kr. 
 
Hovedretter 
 
Svineskank 
tyttebær, fennikel, korn-vinaigrette,  
urter og creme fraiche 38% 
195 kr. 
 
Oksemørbrad fra Grambogård 
kalvebrisler, saltede solbær, rødbede, 
karse og sauce på røget marv og estragon 
225 kr. 
 
Ost 
 
Arla Unika Gammel Knas 
hybenpuré, ristet brød og fennikelfrø 
90 kr. 
 
Dessert 
 
Flødeis med citrontimian 
rabarber og sprøde kartofler 
85 kr. 
 
Solbær sorbet 
med mousse på myseost og sødskærn 
95 kr. 
 
 
Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2016 - Kontakt - Cookies&Privatliv