Höst

1.-31. jan 2017
næste menu »

 
HÖST MENU 
3 RETTER 
 
Kammusling med æbler og enebær 
Kalve rib-eye fra Grambogaard med kartofler, marv og Karl Johan svampe 
Øllebrød med hvid chokolade, lakrids, ymer og rugbrød 
 
350,- 
 
VINMENU 
3 GLAS 
 
2015 Grauburgunder, Weingut Dreissigacker, Rheinhessen 
2014 Lirac, Chateaux de Montfaucon, Rhône 
2015 Costat Darrar, Camin Larreya, Jurancon 
 
245,- 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
3 RETTER 
Apéritif, 3 retters menu, 3 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
695,- 
 
 
HÖST MENU 
5 RETTER 
 
Kammusling med æbler og enebær 
Gravad okse med selleri, malt og brøndkarse 
Svinebryst og taskekrabbe med glaskål og hyldeblomst 
Kalve rib-eye fra Grambogaard med kartofler, marv og Karl Johan svampe 
Øllebrød med hvid chokolade, lakrids, ymer og rugbrød 
 
450,- 
 
VINMENU 
5 GLAS 
 
2015 Grauburgunder, Weingut Dreissigacker, Rheinhessen 
2015 Weissburgunder, Erste + Neue, Alto Adige 
2014 Monthelie, Domaine Caillot, Bourgogne 
2014 Lirac, Chateaux de Montfaucon, Rhône 
2015 Costat Darrar, Camin Larreya, Jurancon 
 
345 kr. 
 
EN AFTEN PÅ HÖST 
5 RETTER 
Apéritif, 5 retters menu, 5 glas vinmenu, kaffe og vand 
 
895,- 
 
 
OST 
 
Camembert 
fra Hårbølle mejeri på Møn 
gratineret med trøfler og serveret med surdejsbrød. 
1-2 personer 
100,- 
 
 
FROKOST 
På Höst serveres der 3 retters menu til frokost hver torsdag, fredag og lørdag 
kl. 12:00 - kl. 14:00 
 
3 RETTER 
 
Kammusling med æbler og enebær 
Kalve rib-eye fra Grambogaard med kartofler, marv og Karl Johan svampe 
Øllebrød med hvid chokolade, lakrids, ymer og rugbrød 
 
295,- 
 
 
 
Alle priser er i danske kroner inkl. moms, hvis ikke andet er angivet. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Se gebyrsatser på kreditkort
Cofoco © 2017 - Kontakt - Cookies&Privatliv