Mød Vækst
Beliggende i Sankt Peders Stræde, midt i det københavnske latinerkvarter, finder I Vækst. Gastronomisk tager Vækst udgangspunkt i Nordens friske grøntsager og urter, men finder også stadig glæden ved en god bøf, skaldyr eller frisk fisk. Det grønne præger ikke kun menuen, men også indretningen, der er centreret omkring et smukt drivhus, der strækker sig op gennem restaurantens to etager. Her er fyldt med hængende planter, der trækker naturen helt ind til bordet, mens de mange fine lys skaber stemningen af en dansk sommeraften, der aldrig ender.
Table Reservation
Book bord
Vores Menu
Frokost
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Saltet Helleflynder med grøn tomat, røget blåmusling & peberrod | ||
Tilføj kaviar + 95,- | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med selleri, hjertesalat & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med ærter, kantareller & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Frokost på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med grøn tomat, røget blåmusling & peberrod | ||
Tilføj kaviar + 95,- | ||
2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med selleri, hjertesalat & beurre blanc | ||
2024 Camino de Navaherreros, Albillo, Madrid | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med ærter, kantareller & trøffel + 125,- | ||
2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
VÆKST MENU | ||
4 retter | ||
Saltet Helleflynder med grøn tomat, røget blåmusling & peberrod | ||
Tilføj kaviar + 95,- | ||
~ | ||
Tatar af okse med lime creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med selleri, hjertesalat & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med ærter, kantareller & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
500,- | ||
En Frokost på Vækst | ||
4 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med grøn tomat, røget blåmusling & peberrod | ||
Tilføj kaviar + 95,- | ||
2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Tatar af okse med lime creme & ristet rugbrød | ||
2024 Cala Niuru, Frappato & Nero D´Avola, Sicily | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med selleri, hjertesalat & beurre blanc | ||
2024 Camino de Navaherreros, Albillo, Madrid | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med ærter, kantareller & trøffel + 125,- | ||
2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
1000,- | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Saltet Helleflynder med grøn tomat, røget blåmusling & peberrod | 125,- | |
Sprød selleri med saltet ramsløg, stikkelsbær & purløgs vinaigrette | 125,- | |
Tatar af okse med lime creme & ristet rugbrød | 135,- | |
Rødbeder fra Kieselgården med lime creme & ristet rugbrød | 135,- | |
HOVEDRET | ||
Stegt Rødspætte med selleri, hjertesalat & beurre blanc | 275,- | |
Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel | 225,- | |
Grillet oksemørbrad med nye løg, ramsløg & trøffel sauce | 345,- | |
DESSERT | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød | 125,- | |
Aftenmenu
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Saltet Helleflynder med grøn tomat, røget blåmusling & peberrod | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med selleri, hjertesalat & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med ærter, kantareller & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Aften på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med grøn tomat, røget blåmusling & peberrod | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med selleri, hjertesalat & beurre blanc | ||
2024 Camino de Navaherreros, Albillo, Madrid | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med ærter, kantareller & trøffel + 125,- | ||
2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
VÆKST MENU | ||
4 retter | ||
Saltet Helleflynder med grøn tomat, røget blåmusling & peberrod | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
~ | ||
Tatar af okse med lime creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med selleri, hjertesalat & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med ærter, kantareller & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
500,- | ||
En Aften på Vækst | ||
4 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med grøn tomat, røget blåmusling & peberrod | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Tatar af okse med lime creme & ristet rugbrød | ||
2024 Cala Niuru, Frappato & Nero D´Avola, Sicily | ||
~ | ||
Stegt Rødspætte med selleri, hjertesalat & beurre blanc | ||
2024 Camino de Navaherreros, Albillo, Madrid | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med ærter, kantareller & trøffel + 125,- | ||
2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
1000,- | ||
Når I er mere end 10 personer, serverer vi vores faste 3-retters menu. | ||
I bestemmer selv, om vi skal servere vores ´Vækst-menu´ eller ´Grøn menu´ for jer. | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Saltet Helleflynder med grøn tomat, røget blåmusling & peberrod | 125,- | |
Sprød selleri med saltet ramsløg, stikkelsbær & purløgs vinaigrette | 125,- | |
Tatar af okse med lime creme & ristet rugbrød | 135,- | |
Rødbeder fra Kieselgården med lime creme & ristet rugbrød | 135,- | |
HOVEDRET | ||
Stegt Rødspætte med selleri, hjertesalat & beurre blanc | 275,- | |
Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel | 225,- | |
Grillet oksemørbrad med ærter, kantareller & trøffel | 345,- | |
DESSERT | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste med solbær & knækbrød | 125,- | |
Vegetarmenu
Grøn menu | ||
3 retter | ||
Sprød selleri med saltet ramsløg, stikkelsbær & purløgs vinaigrette | ||
~ | ||
Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Sprød selleri med saltet ramsløg, stikkelsbær & purløgs vinaigrette | ||
2022 Domaine Goepp, Riesling, Alsace | ||
~ | ||
Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel creme | ||
NV Posca Bianca, Malvasia, Emilia-Romagna | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
Grøn menu | ||
4 retter | ||
Sprød selleri med saltet ramsløg, stikkelsbær & purløgs vinaigrette | ||
~ | ||
Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel | ||
~ | ||
Rødbede fra Kieselgården med lime creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
4 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Sprød selleri med saltet ramsløg, stikkelsbær & purløgs vinaigrette | ||
2022 Domaine Goepp, Riesling, Alsace | ||
~ | ||
Rødbede fra Kieselgården med lime creme & ristet rugbrød | ||
2024 Cala Niuru, Frappato & Nero D´Avola, Sicily | ||
~ | ||
Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel creme | ||
NV Posca Bianca, Malvasia, Emilia-Romagna | ||
~ | ||
Vilde svenske blåbær med birkebark creme & sort te olie | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste solbær & knækbrød + 30,- | ||
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
1000,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menuer og priser |
Vinkort
Aperitif | ||
Glas | Flaske | |
NV Domaine Bruno Dangin, Crémant de Bourgogne | 95,- | 495,- |
NV, Brut, Camille, Blanc de Blancs Champagne | 140,- | 825,- |
Hybenrose Gin & Tonic // Homemade Rosehip Gin and Tonic | 125,- | |
Gin & Fever Tree, Tonic// Fever Tree, Geranium gin | 125,- | |
Vækst Spritz / Elderflower, Gin, Club Soda, Crément & Lemon | 125,- | |
Espresso Martini / Øko Vodka, Coffee liquer | 125,- | |
Hvidvin | ||
2023 Grüner von Eckhof, Grüner Veltliner, Weingut Ecker, Wagram | 85,- | 385,- |
2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | 90,- | 400,- |
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Famille Lieubeau, Loire | 400,- | |
2022 Domaine Goepp, Riesling, Alsace | 95,- | 495,- |
2023 Terres du Moutherot, Chardonnay, Jura | 120,- | 600,- |
2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | 125,- | 625,- |
2022 Sattlerhof, Sauvignon Blanc, Gamlitz, Sudsteinermark | 650,- | |
2023 Blanc Sense Papers, Xarello, Clandestina, Catalonien | 700,- | |
2022 Catherine Riss, Auxerrois, Alsace | 700,- | |
2023 Sancerre, Sauvignon Blanc, Paul Prieur et Fils, Loire | 140,- | 750,- |
2023 Chablis, Chardonnay, Patrick Piuze, Bourgogne | 150,- | 750,- |
2021 Faia, Chenin Blanc, Mai et Kenji Hodgson, Loire | 800,- | |
2021 Circumstantia MMXXI", Chardonnay, Domaine Buronfosse, Jura | 870,- | |
2022 Bigotes, Chardonnay, Frederic Cossard, Jura | 900,- | |
2021 Les Gruches, Chenin Blanc, Calvez Bobinet, Loire | 900,- | |
2023 Soki Soki, Zibibbo, Tanca Nica, Sicily | 950.- | |
2021 Mali, Malvasia, Nikolas Juretic, Friuli | 950.- | |
2022 Montagny 1er Cru, Chardonnay, Domaine Jean Marc Boillot, Bourgogne | 1050.- | |
2021 Saint Romain Blanc, Chardonnay, Combe Bazin, Domaine de Chassorney, Bourgogne | 1400,- | |
2022 Beaune Blanc, Chardonnay, Frédéric Cossard, Bourgogne | 1500,- | |
2022 Rully ´Les Maizieres´, Chardonnay, Marthe Henry, Bourgogne | 1650,- | |
2022 Meursault Les Clous, Chardonnay, Erik Boigelot, Bourgogne | 1700,- | |
2020 Pouilly Fuisse, Chardonnay, Esprit Leflaive, Bourgogne | 1700,- | |
2022 Chassange Montrachet, Chardonnay, Bruno Colin, Bourgogne | 1800,- | |
Rosé | ||
2023 Langhe Rosato, Nebbiolo, Bruno Rocca, Piemonte | 450,- | |
2023 Rose, Pineau d´Aunis, Herve Villemade, Loire | 105.- | 495,- |
Orange | ||
2020 Granselva, Garganega, Durella & Chardonnay, Sauro Maule, Veneto | 425,- | |
2023 Eros, Riesling, Gewurztraminer & Muscat, Les Vins Pirouettes, Alsace | 100,- | 500.- |
Rødvin | ||
2022 La Forge Estate, Syrah, Les Domaines Paul Mas, Languedoc | 330,- | |
2023 Cote du Rhone, Grenache Noir & Syrah, Les Vignerons d´Eztézargues, Rhone | 85,- | 350,- |
2023 Cala Niuru, Frappato & Nero d´Avola, Mortellito, Sicilien | 90,- | 400.- |
2016 Julienas, Gamay, Domaine VSN, Beaujolais | 100.- | 500,- |
2022 Dogliani, Dolcetto, Cascina Corte, Piemonte | 500.- | |
2021 Blanc Sain, Pinot Noir, Arnaud Combier, Languedoc | 500,- | |
2022 Barbera d´Alba, Negro, Nicolon, Piemonte | 115,- | 550,- |
2022 Crozes Hermitage, Syrah, Maison Les Alexandrins, Rhone | 575.- | |
2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte | 120,- | 600,- |
2023 Cathedral, Pinot Noir, William Downie, Australien | 600,- | |
2022 Sancerre, Pinot Noir, Paul Prieur et Fils, Loire | 650,- | |
2022 Se Kwa Sa, Poulsard & Gamay, Domaine Buronfosse, Jura | 700,- | |
2022 Chateauneuf du Pape, Grenache Noir, Domaine De Pignan, Rhône | 700,- | |
2022 La Croix Blanche, Pinot Noir, Bernard Rion, Bourgogne | 150,- | 750,- |
2023 Alessandro Salvano, Nebbiolo, Piemonte | 775.- | |
2018 Brunello di Montalcino, Sangiovese, Tenute Silvio Nardi, Toscana | 825,- | |
2020 Elle Aime, Pinot Noir & Chardonnay, Octavin, Jura | 850,- | |
2022 Catherine Riss, Pinot Noir, Alsace | 900,- | |
2022 Gippsland, Pinot Noir, William Downie, Victoria | 1100,- | |
2022 Hautes Cotes de Beaune "Vigne Vilon", Pinot Noir, Bourgogne | 1200,- | |
2021 Saint Romain Rouge, Pinot Noir, Domaine de Chassorney, Bourgogne | 1400.- | |
2022 Chevrey Chambertin, Justice, Pinot Noir, La Maison Romane, Bourgogne | 1800,- | |
2022 Pommard, ´Les Vignots´, Pinot Noir, Marthe Henry, Bourgogne | 3000,- | |
2020 Gevrey Chambertin, Pinot Noir, Esprit Leflaive, Bourgogne | 4000,- | |
Dessertvin | ||
2023 Birbet, Brachetto, Piemonte | 105.- | 450.- |
Andre drikkevarer | ||
Jacobsen Yakima IPA Fadøl /// 44 cl. | 65,- | |
To Øl - 45 days Pilsner Fadøl /// 44 cl. | 65,- | |
To Øl - Snublejuice // Sour øl //Brokilde Blonde | 65,-/75,- | |
To Øl (alkoholfri) - Impolsion // Lowmotion Pink 33cl. 0,3% | 60 | |
MURI (alkoholfri vin alternativ) // 4 varianter | 80 | 400,- |
Hjemmelavet saft // Homemade juice | 70,- | |
Hjemmelavet Juicemenu, 3 glas // Homemade Juice pairing, 3 glasses | 195,- | |
Coca Cola | 40,- | |
Cola Zero | 40,- | |
Slayer espresso | 50,- | |
Te fra Sing tehus | 50,- | |
Vand ad libitum med eller uden brus | pr. pers. 30,- | |
Avec/Spiritus | fra 60,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Se vores smiley rapporter her.
Restaurant Info
Åbningstider
- Frokost
Mandag – søndag - 12.00 – 14.15
- Aften
Mandag – søndag - 17.30 – 00.00
Senest ankomsttid kl. 21.00
Selskaber
De flotte omgivelser på Vækst er perfekte til et intimt bryllup eller en rund fødselsdag, i restauranten mellem de grønne planter, eller i det smukke selskabslokale med plads til op til 30 personer. Vi har plads til selskaber op til 130 personer fordelt i hele restauranten.
Vi holder frokoståbent, så du kan også booke frokostselskaber hos os. Kontakt os på [email protected] for at høre mere og reservere.
Se muligheder for selskaber på alle vores restauranter her.
Giv et gavekort til Vækst
Giv en du holder af en oplevelse på Vækst.
Med et gavekort til Vækst giver du noget at se frem til.
Køb her