Anbefalinger: Fra en pasta-elsker til en anden

De fås i mange former, slags og lavet på forskellige metoder og teknikker. Men hvilken type pasta skal du egentlig vælge, når det gælder den anretning, der skal stå foran dig, når pastasulten trænger på?

Vi har gjort det nemt for dig at vælge den helt rigtige pastaret. Hos Cofoco elsker vi en god omgang pasta - gerne al dente. Og på vores italienske favoritter kan du lige nu forkæle dig selv om lækre pastaretter på både Spuntino og Scarpetta. 


Spuntino kan du få:

Ravioli med græskar, salvie, citron og pinjekerner 

En dejlig fyldig og cremet smagsoplevelse, der udnytter sæsonens råvarer. 


Vongole spaghetti, venusmuslinger, chili, hvidløg, hvidvin 

Dampende frisk og smagen ligeså. Perfekt at nyde under lampernes varme glød på Spuntino en kølig efterårsaften. 


Scarpetta Islands Brygge & Rantzausgade kan du få:

Agnolotti med salsiccia, broccoli og chili 

En kreativ sammensætning af råvarer, der komplimenterer hinanden i både konsistens og smag. En pastaret med massere af smag og varme. 

Orecchiette med vilde rejer, tomat, hummerbisque og basilikum 

En velsmagende klassiker med simple, men smagfulde råvarer. En pastaret du ikke må gå glip af. 


Vi glæder os til at servere en god omgang pasta for dig!