Cofoco Food lancerer 8 nye færdigretter

I oktober introducerede vi jer for Cofoco Foods fire nye italienske færdigretter. De har været en stor succes - og derfor præsenterer vi nu yderligere otte retter til sortimentet, der altså tæller klassikere fra både Italien, Frankrig, Thailand og Japan.

De fem nye færdigretter og tre nye supper bliver lanceret i uge 12. Disse nye færdigretter og supper er Cofoco Foods næste skridt i rejsen mod at hæve niveauet og sætte en helt ny standard for, hvordan færdigretter kan smage, se ud og opleves. 

Vi er særligt stolte af vores 3 nye supper, da disse er en helt ny oplevelse inden for færdigretter. Med supperne er der ikke bare tale om ren suppe, men i den ene side af bakken vil der ligge garniture og fyld, som kan varmes med suppen, og som er med til at give ekstra tekstur og smag.

Anders Sørensen - Udviklingschef hos Cofoco Food

Alt fra emballagens udtryk til madens udseende og smag er af den højeste kvalitet og med til at sikre, at måltidet virkelig kommer til sin ret. 

Fra uge 12 vil hele sortimentet på 12 færdigretter, altså inklusive de fire italienske kunne købes i Irma og udvalgte SuperBrugsen og Kvickly butikker over hele landet.

De fire italienske færdigretter bliver også lanceret på Nemlig.com, og løbende vil de otte nye retter også indgå i sortimentet. Ligeledes vil det også være muligt at finde hele udvalget af færdigretterne i Magasins Mad & Vin. 

Du kan se de nye færdigretter herunder.

Franske færdigretter

Ratatouille

Ovnstegt aubergine, squash og rød peber vendt med reduceret tomatsauce og timian.

Løgsuppe

Klassisk fransk løgsuppe med hvidløg. Serveret med bløde løg, timian og ostegratinerede brødcroutoner.

Cassoulet

Confiteret and, bacon og krydret pølser. Serveret i en reduceret tomatsauce med hvide bønner.

Coq au Vin

Rødvinsmarineret kyllingeoverlår med perleløg, bacon, gulerødder. Serveret med kartoffelpuré.

Thailandske færdigretter

Gaeng phed gai

Rød karry med kylling, kokosmælk, bambusskud og kaffir lime. Serveret med aromatiske jasminris.

Gaeng panang gai

Panang karry med kyllingeoverlår, kokosmælk, aubergine, squash og kaffir lime. Serveret med aromatiske jasminris.

Tom kha gai

Tom kha suppe med kylling, ingefær og kokosmælk. Serveret med svampe, pak choy, kaffir lime og jasminris

Japansk færdigret

Ramen

Japansk hønsebouillon suppe med soya og ingefær. Serveret med Noritang, hvedenudler, æg, pak choy, bønnespirer og svampe.