Cofoco Food satser på bæredygtig frokost

Den hurtige udvikling i danskernes spisevaner efterlader et hul i markedet for frokostordninger til virksomheder, der efterspørger mere end den klassiske buffetanretning. Fra august introducerer Cofoco Food derfor en plantebaseret frokostordning med stærkt fokus på bæredygtighed.

Det bæredygtige måltid

Vores massive indtag af kød er en faktor, der sætter et stort negativt aftryk i det fælles klimaregnskab, og bevægelsen mod en mere varieret og plantebaseret kost har for alvor taget fart. Det betyder, at der simpelthen er mangel på bæredygtige frokostordninger i høj kvalitet, som har et vegetarisk udgangspunkt med kød som et lille supplement.     

Fra august introducerer Cofoco Food et nyt plantebaseret frokostkoncept til virksomheder, organisationer og kontorfællesskaber, der ønsker at sætte bæredygtigheden i centrum - også når det kommer til medarbejdernes spisevaner. Der er kort fortalt tale om en ordning med fire vegetardage og en enkelt køddag samt fokus på lokalt producerede råvarer, økologi og dyrevelfærd.   

“Vi har nu testet det nye frokostkoncept over en længere periode og er klar til at lancere en ordning, som både lever op til Cofocos klassiske krav om god smag og høj kvalitet og samtidig sætter en fed streg under vores klare målsætning om konstant at blive mere bæredygtige. En plantebaseret frokostordning er dermed helt i tråd med alle vores andre bæredygtige tiltag i Cofoco og Cofoco Food,” siger Kåre Find Nielsen, direktør i Cofoco Food.

Cofoco Food er klar til at rulle ud med den plantebaserede bæredygtige frokostordning fra den 1. august 2019.  

Yderligere information

Kåre Find Nielsen, direktør i Cofoco Food, [email protected] 

For bestilling og konkret information om frokosten, send mail til [email protected]


Om Cofoco Food

Cofoco Food er et selvstændigt storkøkken under Cofoco. Cateringvirksomheden beskæftiger omkring 80 ansatte, der dagligt producerer sandwiches, wraps, morgenmadsprodukter og færdigretter til bl.a. Irma og 190 7-Eleven-butikker landet over. Derudover leverer Cofoco Food hvert år i december ca. 35.000 private menuer til jul og nytår. Cofoco Food udvikler fremtidens mad til folk på farten og derhjemme med afsæt i bæredygtighed, kokkehåndværk og præcis den kvalitet, som Cofoco-navnet står for.