Hold barnedåb, fødselsdag eller konfirmation på Corsa Vesterbro

Hold en uforglemmelig og uformel barnedåb på Corsa Vesterbro! Vores smukke lokaler skaber den perfekte ramme til at fejre jeres dag på en afslappet og hyggelig måde. 

Corsa Vesterbro tilbyder en skræddersyet oplevelse, hvor I kan vælge mellem vores forskellige menuer og drikkevarer, der passer til jeres ønsker og behov. Vores personale vil sørge for, at alt forløber gnidningsfrit, så I kan slappe af og nyde dagen sammen med jeres gæster. 

Corsa Vesterbro er ideel til frokostfejringer, hvor I har hele restauranten for jer selv. Med vores centrale beliggenhed i hjertet af Vesterbro er Corsa nemt tilgængelig for alle, og vores farverige og indbydende indretning vil imponere jeres gæster. Vores lokaler giver plads til små og større selskaber op til 55 personer, og vores udendørsområde er perfekt til dem, der skulle ønske at sidde ude eller have lyst til at trække lidt frisk luft.

Vi står klar til at hjælpe jer med at skabe den perfekte atmosfære for jeres fejring, uanset om I ønsker en intim og hyggelig frokost eller en større og mere festlig begivenhed. 

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe jer med at planlægge jeres fejring på Corsa Vesterbro!


Praktisk information:

Selskaber fra 10 til 55 personer.

Privat arrangement i hele restauranten frem til kl 17.00. 

Kontakt os på mail [email protected] eller ring og hør nærmere på tel. 30151595.


Se mere fra Corsa Pizza her.