Hold din studenterfest her!

Juni måned byder på nyklækkede studenter, der traditionen tro fejrer de færdige eksaminer med studenterkørsel og studentergilde. Et studentergilde er en fantastisk måde at fejre, at man har overstået en vigtig periode i sit liv, og det skal fejres med manér.

Det betyder også, at der i mange hjem forberedes studenterfest, så både familie og venner kan være med til at fejre, når studenterhuen kommer på. På Cofocos restauranter gør vi det nemt for jer ved at sørge for smukke omgivelser og et festligt måltid.

Vi kan skræddersy en aften efter jeres behov. Skal det være en aften med uformel stemning, højt humør, cocktails i lange baner og feisty latinamerikansk mad på Llama. Stilfuld og elegant middag på vores prisvindelse restaurant Høst, eller personlig og festligt med italiensk twist på Scarpetta Islands Brygge, hvor vi også har en herlig solrig udendørs terrasse?

Vi kan klare det hele! Skriv til [email protected] eller ring på +45 70 70 15 88 for at blive inspireret til den perfekte måde at fejre jeres student på. 

Vil glæder os til at holde fest med jer!