En kop klimavenlig kaffe
Sammen med Ricco's kaffe har Cofoco Food og Cofoco gjort op med idéen om kaffe som klimabelastning. På vores fælles plantage El Olmo i Mexico producerer vi kaffe der ikke blot er bæredygtig, men efterlader et positivt miljø-aftryk.
Det er en filosofi som vi jagter i hele vores virke, og som har gjort El Olmo til en international miljø-pioner. Bønnerne bliver skyggedyrkede, som er en dyrkningsmetode, hvor jorden optager maximum CO2. Det betyder, at vi på sigt kan sikre at kaffen, du drikker, bliver CO2 neutral. Derudover bruger vi solens naturlige varme stråler og energi fra vores egen solcellepark i tørreprocessen, så vi undgår brug af el og transport alt sammen for at gøre op med den traditionel kaffedyrkning.
Det er et projekt, vi er ekstremt stolte af, og håber vil gøre på forskel for både klimaet og kaffekvaliteten.
Se filmen og lær meget mere om kaffedyrkning og dette projekt.