Ny forårsmenu på Jah Izakaya
Selvom det ikke er helt til at mærke på temperaturen udenfor, så er det forår og alting spirer omkring os. Således også på Jah Izakaya der er sprunget ud med en ny sæsonmenu der fejrer årstidens råvarer. Både i havene omkring os og i den danske muld sker der ting og sager. Bl.a. kan man nu få dejlige danske jomfruhummere, friske fjordrejer, helleflynder, kulmule og friske forårsmakreller, masser af gode grøntsager med mere.
På den nye sæsonmenu er der helleflynder med shiso i tempura, fritterede fjordrejer med rejechips, ærter og skud og grillet forårsmakrel (Yakizakana) med daikon som er en af det japanske køkkens foretrukne fisk. De hvide asparges bliver netop nu trukket op af jorden, lagt på grillen og serveres i en dashi (Yakibitashi), samt udvalg af friske grønsager fra Birkemosegaard der serveres med miso dip og chilimayo (Yasai moriawase). Ligeledes til de grønne fingre og smagsløg er der vegansk bibimbap, grøntsager med sesam dressing (On Yasai), årstidens tangsalat (Kaisou Salad) og vores populære veganske gyoza med svampe. Som noget nyt på forårsprogrammet er den dampede kylling mushi dori kommet på og jomfruhummer med asparges. Jah Izakaya har desuden som altid det klassiske izakaya-kort med fritteren kylling karaage, dybstegt økologisk bøf af okseinderlår, gyoza med gris, sashimi og alle de andre klassikere. A la carte kortet er alsidigt og kan kombineres som man har lyst, men Jah tilbyder også både hverdagsmenuer, kokkens udvalg (omakase), pescetar og veganske menuer til dem der foretrækker at lade køkkenet vælge for sig.