Ny menu på Vækst
På Vækst serverer vi altid en god blanding af sæsonens gode urter og grøntsager og de bedste proteiner, og den nye menu er ingen undtagelse. Retterne er alle nordisk-inspirerede, med et hav af smukke forårs- og sommerfarver som vi kender dem fra landets skønne sommerhaver - nogle smager endda som at blive transporteret direkte dertil. Frisk, naturlig og ærlig kalder vi den nye menu.
Som altid har du flere muligheder for at sammensætte din menu hos Vækst. Vi tilbyder både Vækst Menu og Grøn Vækst Menu (vegetarisk) samt a la carte, og vælger du en menu, har du mulighed for at skifte din hovedret. Du kan vælge mellem:
- Stegt svinenakke med sennepscreme, syltede salatløg og tomat BBQ
- Grillet oksemørbrad med estragoncreme, grillet hvid asparges og brunet smør
- Stegt kammusling med salatløgscreme, grillet forårsløg og muslingesauce
- Grillede aspargesbroccoli med revet sommertrøffel, syltede hvide bøgehatte og tørret havgus ost (vegetar)
På Vækst har vi for vane at forkæle vores gæster lidt ekstra med et par surprises undervejs i menuen, men dem vil vi lade forbilive overraskelser, til I er på restauranten.
Til at væde ganen tilbyder vi både en veltilpasset vinmenu samt en hjemmelavet saftmenu, men ønsker du noget mere specifikt, kan du også vælge frit fra vores drikkekort.
Se de forskellige menuer samt a la carte herunder og book bord her.
Vækst menu
Aftenmenu
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Saltet Helleflynder med yuzu & stikkelsbær | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
~ | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Aften på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med yuzu & stikkelsbær | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
2023 Scheuermann, Gelber Sandstein Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | ||
2023 Patrick Sullivan, Chardonnay, Australien | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
VÆKST GRØN MENU | ||
3 retter | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Blomkål estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
400,- | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
2023 Cala Niuru, Frappato & Nero d´Avola, Sicilien | ||
~ | ||
Blomkål estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | ||
2016 Julineas, Gamay, Beaujolais | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
Sidste bestilling af 3 retters menu er 21:30 | ||
VÆKST MENU | ||
4 retter | ||
Saltet Helleflynder med yuzu & stikkelsbær | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
~ | ||
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
500,- | ||
En Aften på Vækst | ||
4 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med yuzu & stikkelsbær | ||
Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
2023 Scheuermann, Gelber Sandstein Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
2021 Poppelvej, Lille, Teroldego, Australien | ||
~ | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | ||
2023 Patrick Sullivan, Chardonnay, Australien | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
1000,- | ||
Sidste bestilling af 4 retters menu er 21:15 | ||
Når I er mere end 10 personer, serverer vi vores faste 3-retters menu. | ||
I bestemmer selv, om vi skal servere vores ´Vækst-menu´ eller ´Grøn menu´ for jer. | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Saltet Helleflynder med yuzu & stikkelsbær | 125,- | |
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | 125,- | |
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød | 135,- | |
HOVEDRET | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | 275,- | |
Blomkål estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | 225,- | |
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel | 345,- | |
DESSERT | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | 125,- | |
Vinkort
Aperitif | ||
Glas | Flaske | |
NV Domaine Bruno Dangin, Crémant de Bourgogne | 95,- | 495,- |
NV, Brut, Camille, Blanc de Blancs Champagne | 140,- | 825,- |
Hybenrose Gin & Tonic // Homemade Rosehip Gin and Tonic | 125,- | |
Gin & Fever Tree, Tonic// Fever Tree, Geranium gin | 125,- | |
Vækst Spritz / Elderflower, Gin, Club Soda, Crément & Lemon | 125,- | |
Espresso Martini / Øko Vodka, Coffee liquer | 125,- | |
Somel // Cointreau, rom, yuzu & tonic | 125,- | |
To Øl - VGt non alcoholic //Wine grape juice and vermouth 0,3% | 65,- | |
Hvidvin | ||
2023 Grüner von Eckhof, Grüner Veltliner, Weingut Ecker, Wagram | 85,- | 385,- |
2023 Gelber Sandstein, Riesling, Scheuermann, Pfalz | 90,- | 400,- |
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Famille Lieubeau, Loire | 90,- | 400,- |
2022 Riesling, Domaine Goepp, Alsace | 100,- | 495,- |
2023 Patrick Sullivan, Chardonnat, Australien | 105,- | 525,- |
2023 Terres du Moutherot, Chardonnay, Jura | 115,- | 550,- |
2023 Bourgogne Blanc, Chardonnay, La Soeur Cadette, Bourgogne | 600,- | |
2023 Poil de Lievre, Chenin Blanc, Domaine Bobinet, Loire | 125,- | 600,- |
2023 Sancerre, Sauvignon Blanc, Paul Prieur et Fils, Loire | 130,- | 650,- |
2022 Sattlerhof, Sauvignon Blanc, Gamlitz, Südsteiermark | 650,- | |
2022 Chablis, Chardonnay, La Soeur Cadette, Bourgogne | 140,- | 700,- |
2023 Soki Soki, Zibibbo, Tanca Nica, Sicily | 700.- | |
2021 Les Gruches, Chenin Blanc, Calvez Bobinet, Loire | 700,- | |
2022 Catherine Riss, Auxerrois, Alsace | 700,- | |
2021 Faia, Chenin Blanc, Mai et Kenji Hodgson, Loire | 800,- | |
2021 Circumstantia MMXXI", Chardonnay, Domaine Buronfosse, Jura | 870,- | |
2022 Bigotes, Chardonnay, Frederic Cossard, Jura | 900,- | |
2021 Mali, Malvasia, Nikolas Juretic, Friuli | 950.- | |
2022 Montagny 1er Cru, Chardonnay, Domaine Jean Marc Boillot, Bourgogne | 1050.- | |
2021 Saint Romain Blanc, Chardonnay, Combe Bazin, Domaine de Chassorney, Bourgogne | 1400,- | |
2022 Beaune Blanc, Chardonnay, Les Bressandes, Frédéric Cossard, Bourgogne | 1500,- | |
2022 Meursault Les Clous, Chardonnay, Erik Boigelot, Bourgogne | 1700,- | |
2020 Pouilly Fuisse, Chardonnay, Esprit Leflaive, Bourgogne | 1700,- | |
2022 Chassange Montrachet, Chardonnay, Bruno Colin, Bourgogne | 1800,- | |
2021 Puligny Montrachet, Chardonnay, Frédéric Cossard Bourgogne | 1800,- | |
Rosé | ||
2023 Langhe Rosato, Nebbiolo, Bruno Rocca, Piemonte | 450,- | |
2023 Rose, Pineau d´Aunis, Herve Villemade, Loire | 105.- | 495,- |
Orange | ||
2020 Granselva, Garganega, Durella & Chardonnay, Sauro Maule, Veneto | 85,- | 385,- |
2023 Eros, Riesling, Gewurztraminer & Muscat, Les Vins Pirouettes, Alsace | 100,- | 500.- |
Rødvin | ||
2022 La Forge Estate, Syrah, Les Domaines Paul Mas, Languedoc | 330,- | |
2023 Cote du Rhone, Grenache Noir & Syrah, Les Vignerons d´Eztézargues, Rhone | 85,- | 350,- |
2023 Cala Niuru, Frappato & Nero d´Avola, Mortellito, Sicily | 90.- | 400.- |
2022 Poppelvej, Teroldego, Lille, Australien | 90,- | 400,- |
2021 Cassini, Merlot, Bordeaux | 95,- | 450,- |
2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte | 100,- | 475,- |
2022 Dogliani, Dolcetto, Cascina Corte, Piemonte | 110.- | 500.- |
2022 Morgon, Gamay, Descombes, Beaujolais | 500,- | |
2021 Ca´ Lombardia, Tai Rosso & Merlot, Sauro Maule, Veneto | 500,- | |
2022 Barbera d´Alba, Negro, Nicolon, Piemonte | 115,- | 550,- |
2022 La Croix Blanche, Pinot Noir, Bernard Rion, Bourgogne | 125,- | 600,- |
2022 Sancerre, Pinot Noir, Paul Prieur et Fils, Loire | 130,- | 650,- |
2022 Se Kwa Sa, Poulsard & Gamay, Domaine Buronfosse, Jura | 700,- | |
2022 Chateauneuf du Pape, Grenache Noir, Domaine De Pignan, Rhône | 715,- | |
2018 Brunello di Montalcino, Sangiovese, Tenute Silvio Nardi, Toscana | 825,- | |
2020 Elle Aime, Pinot Noir & Chardonnay, Octavin, Jura | 850,- | |
2022 Catherine Riss, Pinot Noir, Alsace | 900,- | |
2020 Bedeau, Pinot Noir, Frédéric Cossard, Bourgogne | 900,- | |
2022 Gippsland, Pinot Noir, William Downie, Victoria | 1100,- | |
2022 Hautes Cotes de Beaune "Vigne Vilon", Pinot Noir, Bourgogne | 1200,- | |
2021 Saint Romain Rouge, Pinot Noir, Domaine de Chassorney, Bourgogne | 1400.- | |
2022 Chevrey Chambertin, Justice, Pinot Noir, La Maison Romane, Bourgogne | 1500,- | |
2022 Volney 1er CRU, Pinot Noir, Frédéric Cossard, Bourgogne | 1800,- | |
2020 Gevrey Chambertin, Pinot Noir, Esprit Leflaive, Bourgogne | 4000,- | |
Dessertvin | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | 85.- | 400.- |
Andre drikkevarer | ||
Jacobsen Yakima IPA Fadøl /// 44 cl. | 65,- | |
To Øl - 45 days Pilsner Fadøl /// 44 cl. | 65,- | |
To Øl - Snublejuice // Sour øl //Brokilde Blonde | 65,-/75,- | |
To Øl (alkoholfri) - Impolsion // Lowmotion Pink 33cl. 0,3% | 60 | |
MURI (alkoholfri vin alternativ) // 4 varianter | 80 | 400,- |
Hjemmelavet saft // Homemade juice | 70,- | |
Hjemmelavet Juicemenu, 3 glas // Homemade Juice pairing, 3 glasses | 195,- | |
Coca Cola | 40,- | |
Cola Zero | 40,- | |
Slayer espresso | 50,- | |
Te fra Sing tehus | 50,- | |
Vand ad libitum med eller uden brus | pr. pers. 30,- | |
Avec/Spiritus | fra 60,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Frokost
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Saltet Helleflynder med stikkelsbær & yuzu | ||
Tilføj kaviar + 95,- | ||
~ | ||
Stegt torsk med grønkål & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med karamelliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Frokost på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med stikkelsbær & yuzu | ||
Tilføj kaviar + 95,- | ||
2023 Scheuermann, Gelber Sandstein Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Stegt torsk med grønkål & beurre blanc | ||
2023 Patrick Sullivan, Chardonnay, Australien | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med karamelliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
VÆKST GRØN MENU | ||
3 retter | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Blomkål med estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med karamelliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Grøn Frokost på Vækst | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
2023 Cala Niuru, Frappato & Nero d´Avola, Sicilien | ||
~ | ||
Blomkål med estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | ||
2016 Julineas, Gamay, Beaujolais | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med karamelliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
VÆKST MENU | ||
4 retter | ||
Saltet Helleflynder med stikkelsbær & yuzu | ||
Tilføj kaviar + 95,- | ||
~ | ||
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Stegt torsk med grønkål & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med karamelliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
500,- | ||
En Frokost på Vækst | ||
4 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Saltet Helleflynder med stikkelsbær & yuzu | ||
Tilføj kaviar + 95,- | ||
2023 Scheuermann, Gelber Sandstein Riesling, Pfalz | ||
~ | ||
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
2021 Poppelvej, Lille, Teroldego, Australien | ||
~ | ||
Stegt torsk med grønkål & beurre blanc | ||
2023 Patrick Sullivan, Chardonnay, Australien | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
2023 Cantina del Pino, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med karamelliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
1000,- | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Saltet Helleflynder med stikkelsbær & yuzu | 125,- | |
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | 125,- | |
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød | 135,- | |
HOVEDRET | ||
Stegt torsk med grønkål & beurre blanc | 275,- | |
Blomkål med estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | 225,- | |
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel | 345,- | |
DESSERT | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste med karamelliseret stikkelsbær & knækbrød | 125,- | |
Vegetarmenu
Grøn menu | ||
3 retter | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Blomkål med estragon, ristet mandler & sprøde østerhatte | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
3 retter | ||
NV Crément de Bourgogne, France | ||
eller | ||
NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
2023 Cala Niuru, Frappato & Nero d´Avola, Sicilien | ||
~ | ||
Blomkål med estragon, ristet mandler & sprøde østerhatte | ||
2016 Julineas, Gamay, Beaujolais | ||
~ | ||
Solbær sorbet med sort te olie & hvid chokolade creme | ||
2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
2021 Arnauld Cassini, Merlot, Bordeaux | ||
~ | ||
Kaffe, te & petit four | ||
Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
800,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menuer og priser |