Ny menu på Vækst
På Vækst serverer vi altid en god blanding af sæsonens gode urter og grøntsager og de bedste proteiner, og den nye menu er ingen undtagelse. Retterne er alle nordisk-inspirerede, med et hav af smukke forårs- og sommerfarver som vi kender dem fra landets skønne sommerhaver - nogle smager endda som at blive transporteret direkte dertil. Frisk, naturlig og ærlig kalder vi den nye menu.
Som altid har du flere muligheder for at sammensætte din menu hos Vækst. Vi tilbyder både Vækst Menu og Grøn Vækst Menu (vegetarisk) samt a la carte, og vælger du en menu, har du mulighed for at skifte din hovedret. Du kan vælge mellem:
- Stegt svinenakke med sennepscreme, syltede salatløg og tomat BBQ
- Grillet oksemørbrad med estragoncreme, grillet hvid asparges og brunet smør
- Stegt kammusling med salatløgscreme, grillet forårsløg og muslingesauce
- Grillede aspargesbroccoli med revet sommertrøffel, syltede hvide bøgehatte og tørret havgus ost (vegetar)
På Vækst har vi for vane at forkæle vores gæster lidt ekstra med et par surprises undervejs i menuen, men dem vil vi lade forbilive overraskelser, til I er på restauranten.
Til at væde ganen tilbyder vi både en veltilpasset vinmenu samt en hjemmelavet saftmenu, men ønsker du noget mere specifikt, kan du også vælge frit fra vores drikkekort.
Se de forskellige menuer samt a la carte herunder og book bord her.