Nye fristelser på Restaurant Cofoco
Sol over Danmark og sommerens begyndelse markeres med en ny menu på Restaurant Cofoco.
Til forret serveres bl.a. en tuntatar med grønne asparges, puffede vilde ris, misomayo og ponzu. En frisk og let forret med både bid og smag. Du kan også prøve restaurantens nordiske version af wontons fra det asiatiske køkken. Dampede og fyldt med gedefriskost og spinat i ærtejuice og ramsløgolie.
I den nye flat iron steak vil du kunne smage endnu mere af gode danske råvarer i samspil via kompot af nye kartofler og persille, spidskål samt ærteskud med saltet citron sauce.
Gå heller ikke glip af desserterne som verbenais med jordbær, vaniljeknas, urtechokolade og yuzukoldskål, der kan frembringe de bedste sommerminder. Eller prøv vores version af en Københavnerstang, der kan tage dig på en eksotisk rejse syd på, når du smager sammenspillet af yoghurt-ananasis, ananasmarmelade med vaniljeskum og yoghurtpulver.
Fristet? Så se hele menuen og book et bord på Restaurant Cofoco, så du kan få smagt de nye smagfulde tilføjelser.