Sharing is caring – Især på Scarpetta!

De bedste oplevelser er bedst delt. Hvis det er på tide at samle dine kære, sørger både Scarpetta Rantzausgade og Islands Brygge for, at I finder hinanden over et vidunderligt måltid. Vi har skabt en Family Style menu, som er et koncept, hvor du kan dele både mad og spiseoplevelse med dem du har kær. 

Vi tilbyder nu en menu bestående af delevenlige retter, der kan nydes af alle. Alle retter er sammensat til en uformel helhedsoplevelse, som leder tankerne til Italiens varme stemning og charmerende farver. 

Menuen skifter med sæsonen, og fås selvfølgelig også vegetarisk og pescetarisk. Der vil altså jævnligt være nye retter at finde på menuen. Lige nu kan du blandet andet nyde grønne fornyelser som grønne asparges med ricotta, pepperoncini og bottarga, hvid pizza med squash, gedefriskost og rucola samt risotto med ærter, persille og mynte. 

Er du til et godt stykke kød, kan vi også klare den med retter som grillet mørbrad med sommer porrer og gremolata eller grillet unghane med blandede bønner, syltet artiskok og rucola. Og så må du endelig ikke gå glip af vores populære Torta al limone, som er en himmelsk citrontærte pyntet med højtstående margens, der skaber en skøn kombination af både det søde og syrlige.  

Scarpetta serverer italiensk mad med et dansk twist. Du får både danske og italienske råvarer, serveret som man ville gøre det i Italien. Ikke for fancy og ikke for pyntet, men charmerende, appetitligt og med masser af forståelse for smagssammensætning, så hver en råvare kommer til sin ret. 

Book bord på Scarpetta Rantzausgade eller Scarpetta Islands Brygge.