Udendørsservering hos Cofoco

Den danske sommer er endelig for alvor ved at titte frem. Derfor skal den nydes fuldt ud, og det er vi gode til i Danmark. Solens varme stråler lokker folk ud på gaderne som bier til blomster, og fortovene fyldes med liv. Udenfor på Cofocos restauranter er vi klar til at tage imod jer, som gerne vil nyde det gode vejr og mærke sommerbrisen med lidt koldt til ganen og godt til maven.

Er du fx til ægte pariserstemning anbefaler vi vores fortovsborde på Les Trois Cochons på Værnedamsvej. Solen rammer for alvor ved frokosttid, perfekt til en omgang moules frites og et koldt glas rosé. Der er åbent fra kl 08.00 – 24.00, så du vælger selv, om du vil tage plads til morgenmad, frokost eller middag.

Oysters & Grill kan du forvente intet mindre end sæsons bedste bud på havets frugter. Her får du skaldyr i alle former, og når du er næsten mæt anbefaler vi den hjemmelavede vanilje softice med rabarber, mazarin kage og salt karamel til dessert.

Hvis du drømmer om en tur endnu længere syd på, kan du tage til Italien på enten Spuntino eller en af Scarpettaerne (Rantzausgade eller Islands Brygge). Alle steder kan du sidde udenfor og lade dig forføre af duften af friske krydderurter, mens bordene fyldes med en symfoni af farver. På Spuntino serveres et væld af lækre antipasti, samt enten pizza, pasta eller secondo, som varierer efter sæsonen. På Scarpettaerne tilbyder vi en family style menu med de bedste danske og italienske råvarer, serveret i retter som la mamma ville lave dem.

Vækst i Sankt Pederstræde tilbyder også borde udendørs, perfekte til eftermiddagskaffen eller et dejligt køligt glas vin i varmen. Udeservering af mad bestemmes på dagen af restauranten.

På Restaurant Cofoco åbner vi for udendørsservering lidt senere på måneden, hvilket I kan glæde jer til, for her er solrigt og stille. Kan du ikke vente til da, serverer vi hjemmelavede cocktails som skifter ift. sæsonen, som du kan nyde udendørs allerede nu.

Vi glæder os til at indtage sommeren i jeres selskab – ude som inde! Borde udendørs kan ikke forhåndsreserveres.

Er du i tvivl om, hvilken restaurant du skal vælge, kan du finde et overblik her.