Mød Vækst
Beliggende i Sankt Peders Stræde, midt i det københavnske latinerkvarter, finder I Vækst. Gastronomisk tager Vækst udgangspunkt i Nordens friske grøntsager og urter, men finder også stadig glæden ved en god bøf, skaldyr eller frisk fisk. Det grønne præger ikke kun menuen, men også indretningen, der er centreret omkring et smukt drivhus, der strækker sig op gennem restaurantens to etager. Her er fyldt med hængende planter, der trækker naturen helt ind til bordet, mens de mange fine lys skaber stemningen af en dansk sommeraften, der aldrig ender.
Table Reservation
Book bord
Vores Menu
Frokost
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Saltet kammusling med stikkelsbær & blåmusling creme | ||
Kaviar tillæg + 95,- | ||
~ | ||
Stegt torsk med grønkål & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Æblesorbet med rosen geranium & hvid chokolade creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med karamelliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
Tilkøb af ekstra forret | ||
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød + 110,- | ||
Vinmenu | ||
2020 Sauvignon Blanc, Lieubeau, Loire | ||
~ | ||
2021 Chardonnay, Terres du Moutherot, Jura | ||
~ | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | ||
En Frokost på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
800,- | ||
Champagne i stedet for Crémant + 45.- | ||
VÆKST GRØN MENU | ||
3 retter | ||
Bagte Rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Blomkål med estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | ||
~ | ||
Æblesorbet med rosen geranium & hvid chokolade creme | ||
400,- | ||
Vinmenu | ||
2023 Frappato & Negro d´Avola, Cala Niuru, Sicily | ||
2021 Eros, Riesling blend, Alsace | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | ||
En Grøn Frokost på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
800,- | ||
Champagne i stedet for Crémant + 45.- | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Saltet kammusling med stikkelsbær & blåmusling creme | 125,- | |
Bagte Rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | 125,- | |
Tatar af kalv med rygeost creme & ristet rugbrød + 110,- | 135,- | |
HOVEDRET | ||
Stegt torsk med grønkål & beurre blanc | 220,- | |
Blomkål med estragon, ristet mandler & sprøde østershatte | 220,- | |
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | 345,- | |
DESSERT | ||
Æblesorbet med rosen geranium & hvid chokolade creme | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste med karamelliseret stikkelsbær & knækbrød | 125,- | |
Aftenmenu
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Saltet Kammusling med stikkelsbær & blåmusling creme | ||
Kaviar tillæg 95 kr,- | ||
~ | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | ||
eller | ||
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
~ | ||
Æblesorbet med rosen geranium & hvid chokolade creme | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste med karamaliseret stikkelsbær & knækbrød + 30,- | ||
400,- | ||
Tilkøb af ekstra forret | ||
Tatar af dansk Kalv Rygeost creme & ristet rugbrød + 110,- | ||
Vinmenu | ||
2020 Sauvignon Blanc, Lieubeau, Loire | ||
2021 Chardonnay, Terres du Moutherot, Jura | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | ||
En Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
800,- | ||
Champagne i stedet for Crémant + 45.- | ||
VÆKST GRØN MENU | ||
3 retter | ||
Bagt Rødbede med saltet solbær, ristet rugbrød & rygeost creme | ||
~ | ||
Blomkål men estragon, ristet mandler & sprøde østerhatte | ||
~ | ||
Æblesorbet med rosen geranium & hvid chokolade creme | ||
400,- | ||
Vinmenu | ||
2023 Frappato & Negro d´Avola, Cala Niuru, Sicily | ||
2021 Eros, Riesling & Gewürtztraminer, Alsace | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Grøn menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
800,- | ||
Champagne i stedet for Crémant + 45.- | ||
Ved selskaber på 11 personer og derover, tilbyder vi vores 3-retters menu. | ||
I bestemmer selv, om vi skal servere vores ´Vækst-menu´ eller ´Grøn menu´ for jer. | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Saltet Kammusling med stikkelsbær & blåmusling creme | 125,- | |
Bagt Rødbede med saltet solbær, ristet rugbrød & rygeost creme | 125,- | |
Tatar af dansk Kalv Rygeost creme & ristet rugbrød | 135,- | |
HOVEDRET | ||
Stegt Torsk med grønkål & beurre blanc | 220,- | |
Blomkål men estragon, ristet mandler & sprøde østerhatte | 220,- | |
Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel | 345,- | |
DESSERT | ||
Æblesorbet med rosen geranium & hvid chokolade creme | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste med karamaliseret stikkelsbær & knækbrød | 125,- | |
Vegetarmenu
Grøn menu | ||
3 retter | ||
Bagte rødbeder med rygeost creme & ristet rugbrød | ||
~ | ||
Blomkål med estragon, ristet mandler & sprøde østerhatte | ||
~ | ||
Æble sorbet med rosen geranium & hvid chokolade creme | ||
400,- | ||
Vinmenu | ||
2021 Cala Niuru, Frappato & Negro d´Avola, Sicily | ||
2021 Eros, Riesling blend, Alsace | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Grøn menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
800,- | ||
Brut – Champagne i stedet for Crémant + 45.- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menuer og priser |
Vinkort
Aperitif | ||
Glas | Flaske | |
NV Domaine Bruno Dangin, Crémant de Bourgogne | 95,- | 495,- |
NV, Brut, Camille, Blanc de Blancs Champagne | 140,- | 825,- |
Hybenrose Gin & Tonic // Homemade Rosehip Gin and Tonic | 125,- | |
Gin & Fever Tree, Tonic// Fever Tree, Geranium gin | 125,- | |
Vækst Spritz / Elderflower, Gin, Club Soda, Crément & Lemon | 125,- | |
Espresso Martini / Øko Vodka, Coffee liquer | 125,- | |
To Øl - VGt non alcoholic //Wine grape juice and vermouth 0,3% | 65,- | |
Hvidvin | ||
2023 Grüner von Eckhof, Grüner Veltliner, Weingut Ecker, Wagram | 85,- | 385,- |
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Famille Lieubeau, Loire | 95,- | 400,- |
2022 Riesling, Domaine Goepp, Alsace | 100,- | 495,- |
2023 Bourgogne Blanc, Chardonnay, La Soeur Cadette, Bourgogne | 125,- | 600,- |
2023 Terres du Moutherot, Chardonnay, Jura | 125,- | 600,- |
2023 Poil de Lievre, Chenin Blanc, Domaine Bobinet, Loire | 125,- | 600,- |
2023 Sancerre, Sauvignon Blanc, Paul Prieur et Fils, Loire | 130,- | 650,- |
2022 Sattlerhof, Sauvignon Blanc, Gamlitz, Südsteiermark | 650,- | |
2022 Chablis, Chardonnay, La Soeur Cadette, Bourgogne | 140,- | 700,- |
2023 Soki Soki, Zibibbo, Tanca Nica, Sicily | 700.- | |
2021 Les Gruches, Chenin Blanc, Calvez Bobinet, Loire | 700,- | |
2022 Catherine Riss, Auxerrois, Alsace | 700,- | |
2021 Faia, Chenin Blanc, Mai et Kenji Hodgson, Loire | 800,- | |
2021 Circumstantia MMXXI", Chardonnay, Domaine Buronfosse, Jura | 870,- | |
2022 Bigotes, Chardonnay, Frederic Cossard, Jura | 900,- | |
2021 Mali, Malvasia, Nikolas Juretic, Friuli | 950.- | |
2022 Montagny 1er Cru, Chardonnay, Domaine Jean Marc Boillot, Bourgogne | 1050.- | |
2021 Saint Romain Blanc, Chardonnay, Combe Bazin, Domaine de Chassorney, Bourgogne | 1400,- | |
2022 Beaune Blanc, Chardonnay, Les Bressandes, Frédéric Cossard, Bourgogne | 1500,- | |
2022 Meursault Les Clous, Chardonnay, Erik Boigelot, Bourgogne | 1700,- | |
2020 Pouilly Fuisse, Chardonnay, Esprit Leflaive, Bourgogne | 1700,- | |
2022 Chassange Montrachet, Chardonnay, Bruno Colin, Bourgogne | 1800,- | |
2021 Puligny Montrachet, Chardonnay, Frédéric Cossard Bourgogne | 1800,- | |
2022 Bourgogne Blanc, Chardonnay, Leflaive & Associes, Bourgogne | 2000,- | |
Rosé | ||
2023 Langhe Rosato, Nebbiolo, Bruno Rocca, Piemonte | 450,- | |
2023 Rose, Pineau d´Aunis, Herve Villemade, Loire | 105.- | 495,- |
Orange | ||
2020 Granselva, Garganega, Durella & Chardonnay, Sauro Maule, Veneto | 85,- | 385,- |
2023 Eros, Riesling, Gewurztraminer & Muscat, Les Vins Pirouettes, Alsace | 100,- | 500.- |
Rødvin | ||
2022 La Forge Estate, Syrah, Les Domaines Paul Mas, Languedoc | 330,- | |
2020 Sangiovese "Vino Rosso", Fattoria Sammontana, Toscana | 80.- | 350.- |
2023 Cala Niuru, Frappato & Nero d´Avola, Mortellito, Sicily | 85.- | 375.- |
2023 Cote du Rhone, Grenache Noir & Syrah, Les Vignerons d´Eztézargues, Rhone | 85,- | 385,- |
2022 Barbera d´Alba, Negro, Nicolon, Piemonte | 95,- | 495,- |
2022 Morgon, Gamay, Descombes, Beaujolais | 495,- | |
2021 Ca´ Lombardia, Tai Rosso & Merlot, Sauro Maule, Veneto | 500,- | |
2022 Dogliani, Dolcetto, Cascina Corte, Piemonte | 115.- | 500.- |
2022 Barbera D’Alba, Serra, Paitin, Piemonte | 125,- | 575,- |
2022 La Croix Blanche, Pinot Noir, Bernard Rion, Bourgogne | 125,- | 600,- |
2022 Sancerre, Pinot Noir, Paul Prieur et Fils, Loire | 130,- | 650,- |
2022 Se Kwa Sa, Poulsard & Gamay, Domaine Buronfosse, Jura | 700,- | |
2022 Chateauneuf du Pape, Grenache Noir, Domaine De Pignan, Rhône | 715,- | |
2018 Brunello di Montalcino, Sangiovese, Tenute Silvio Nardi, Toscana | 825,- | |
2020 Elle Aime, Pinot Noir & Chardonnay, Octavin, Jura | 850,- | |
2022 Catherine Riss, Pinot Noir, Alsace | 900,- | |
2020 Bedeau, Pinot Noir, Frédéric Cossard, Bourgogne | 900,- | |
2022 Gippsland, Pinot Noir, William Downie, Victoria | 1100,- | |
2022 Hautes Cotes de Beaune "Vigne Vilon", Pinot Noir, Bourgogne | 1200,- | |
2021 Saint Romain Rouge, Pinot Noir, Domaine de Chassorney, Bourgogne | 1400.- | |
2022 Chevrey Chambertin, Justice, Pinot Noir, La Maison Romane, Bourgogne | 1500,- | |
2022 Volney 1er CRU, Pinot Noir, Frédéric Cossard, Bourgogne | 1800,- | |
2020 Gevrey Chambertin, Pinot Noir, Esprit Leflaive, Bourgogne | 4000,- | |
Dessertvin | ||
2022 Le Semillon, Moulin Caresse, Bordeaux | 85.- | 400.- |
2019 Château Du Mont, Sainte-croix-du-mont, Bordeaux | 95,- | 450,- |
Andre drikkevarer | ||
Jacobsen Yakima IPA Fadøl /// 44 cl. | 65,- | |
To Øl - 45 days Pilsner Fadøl /// 44 cl. | 65,- | |
To Øl - Snublejuice // Sour øl //Brokilde Blonde | 65,-/75,- | |
To Øl (alkoholfri) - Impolsion // Lowmotion Pink 33cl. 0,3% | 60 | |
MURI (alkoholfri vin alternativ) // 4 varianter | 80 | 400,- |
Hjemmelavet saft // Homemade juice | 70,- | |
Hjemmelavet Juicemenu, 3 glas // Homemade Juice pairing, 3 glasses | 195,- | |
Coca Cola | 40,- | |
Cola Zero | 40,- | |
Slayer espresso | 50,- | |
Te fra Sing tehus | 50,- | |
Vand ad libitum med eller uden brus | pr. pers. 30,- | |
Avec/Spiritus | fra 60,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Selskabsmenu
Vi tilbyder vores 3-retters menu, som på forhånd er sammensat af køkkenet, til 400 kr. per person for selskaber på 10 personer eller flere. | ||
VÆKST MENU | ||
Kammusling stikkelsbær & blåmusling | ||
Kaviar tillæg +95,- | ||
- | ||
Torsk grønkål & beurre blanc | ||
eller | ||
Dansk oksemørbrad selleri & trøffel +125,- | ||
- | ||
Æble rosengeranium & hvid chokolade | ||
eller | ||
3 Arla Unika oste stikkelsbær & knækbrød +30,- | ||
400 kr. pr. person | ||
Menuen kan tilpasses allergier og kostrestriktioner, så længe køkkenet informeres om dette på forhånd. | ||
Vi anbefaler "En aften på Vækst", som inkluderer: | ||
Crémant ved ankomst | ||
3-retters menu | ||
3 glas vinmenu | ||
Vand m/u brus | ||
Kaffe/te | ||
800 kr. pr. person | ||
Tilføj: | ||
Champagne i stedet for crémant til +45 kr. pr. person | ||
Ekstra forret - Tatar af dansk oksemørbrad løvstikke & rugbrød +110 kr. pr. person | ||
Opgradering af hovedret - Grillet oksemørbrad med saltbagt selleri & trøffel + 125,- | ||
Vi hjælper jer meget gerne med at skræddersy en pakke, der passer til jeres arrangement baseret på jeres ønsker og budget. | ||
Vi glæder os til at høre fra dig! Du kan nemt kontakte os på telefon +45 38 41 27 27 eller sende en mail til [email protected] |
Se vores smiley rapporter her.
Restaurant Info
Åbningstider
- Frokost
Mandag – lørdag - 12.00 – 14.15
- Mandag – søndag
- 17.30 – 00.00
Senest ankomsttid kl. 21.00
Fredag og lørdag senest ankomsttid kl. 21:15
Giv et gavekort til Vækst
Giv en du holder af en oplevelse på Vækst.
Med et gavekort til Vækst giver du noget at se frem til.
Køb herSelskaber
De flotte omgivelser på Vækst er perfekte til et intimt bryllup eller en rund fødselsdag, i restauranten mellem de grønne planter, eller i det smukke selskabslokale med plads til op til 30 personer.
Alle selskaber får serveret vores 3 retters menu. Kontakt os på [email protected] for at høre mere og reservere.
Se muligheder for selskaber på alle vores restauranter her.