Mød Vækst
Beliggende i Sankt Peders Stræde, midt i det københavnske latinerkvarter, finder I Vækst. Gastronomisk tager Vækst udgangspunkt i Nordens friske grøntsager og urter, men finder også stadig glæden ved en god bøf, skaldyr eller frisk fisk. Det grønne præger ikke kun menuen, men også indretningen, der er centreret omkring et smukt drivhus, der strækker sig op gennem restaurantens to etager. Her er fyldt med hængende planter, der trækker naturen helt ind til bordet, mens de mange fine lys skaber stemningen af en dansk sommeraften, der aldrig ender.
Table Reservation
Book bord
Vores Menu
Frokost
| VÆKST MENU | ||
| 3 retter | ||
| Saltet Kammusling med dildcreme & dehydreret tomater | ||
| Tilføj kaviar + 95,- | ||
| ~ | ||
| Stegt Torsk med kål, purløg & beurre blanc | ||
| eller | ||
| Grillet oksemørbrad med hokaido, kantareller & trøffel + 125,- | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød + 30,- | ||
| 400,- | ||
| En Frokost på Vækst | ||
| 3 retter | ||
| NV Crément de Bourgogne, France | ||
| eller | ||
| NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
| Saltet Kammusling med dildcreme & dehydreret tomater | ||
| Tilføj kaviar + 95,- | ||
| 2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
| ~ | ||
| Stegt Torsk med kål, purløg & beurre blanc | ||
| 2024 Camino de Navaherreros, Albillo, Madrid | ||
| eller | ||
| Grillet oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| 2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| 2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød + 30,- | ||
| 2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
| ~ | ||
| Kaffe, te & petit four | ||
| Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
| 800,- | ||
| VÆKST MENU | ||
| 4 retter | ||
| Saltet Kammusling med dildcreme & dehydreret tomater | ||
| Tilføj kaviar + 95,- | ||
| ~ | ||
| Tatar af okse med lime creme & ristet rugbrød | ||
| ~ | ||
| Stegt Torsk med kål, purløg & beurre blanc | ||
| eller | ||
| Grillet oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød + 30,- | ||
| 500,- | ||
| En Frokost på Vækst | ||
| 4 retter | ||
| NV Crément de Bourgogne, France | ||
| eller | ||
| NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
| Saltet Kammusling med dildcreme & dehydreret tomater | ||
| Tilføj kaviar + 95,- | ||
| 2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
| ~ | ||
| Tatar af okse med lime creme & ristet rugbrød | ||
| 2024 Cala Niuru, Frappato & Nero D´Avola, Sicily | ||
| ~ | ||
| Stegt Torsk med kål, purløg & beurre blanc | ||
| 2024 Camino de Navaherreros, Albillo, Madrid | ||
| eller | ||
| Grillet oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| 2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| 2023 Casina Rivera, Birbet, Brachetto, Piemonte | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød + 30,- | ||
| 2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
| ~ | ||
| Kaffe, te & petit four | ||
| Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
| 1000,- | ||
| Á LA CARTE | ||
| FORRET | ||
| Saltet Kammusling med dildcreme & dehydreret tomater | 125,- | |
| Glaskål med dild creme, agurk, ramsløg & østersblade | 125,- | |
| Tatar af okse med lime creme & ristet rugbrød | 135,- | |
| Rødbeder fra Kieselgården med lime creme & ristet rugbrød | 135,- | |
| HOVEDRET | ||
| Stegt Torsk med kål, purløg & beurre blanc | 275,- | |
| Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel | 225,- | |
| Grillet oksemørbrad med selleri & trøffel | 345,- | |
| DESSERT | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | 95,- | |
| OST | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød | 125,- | |
Aftenmenu
| VÆKST MENU | ||
| 3 retter | ||
| Saltet Kammusling med dildcreme & dehydreret tomater | ||
| Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
| ~ | ||
| Stegt Torsk med kål, purløg & beurre blanc | ||
| eller | ||
| Grillet oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød + 30,- | ||
| 400,- | ||
| En Aften på Vækst | ||
| 3 retter | ||
| NV Crément de Bourgogne, France | ||
| eller | ||
| NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
| Saltet Kammusling med dildcreme & dehydreret tomater | ||
| Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
| 2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
| ~ | ||
| Stegt Torsk med kål, purløg & beurre blanc | ||
| 2023 Macon Vinzelles, Chardonnay, Bourgogne | ||
| eller | ||
| Grillet oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| 2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| 2022 Chateau du Mont, Semillon, Bordeaux | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød + 30,- | ||
| 2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
| ~ | ||
| Kaffe, te & petit four | ||
| Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
| 800,- | ||
| VÆKST MENU | ||
| 4 retter | ||
| Saltet Kammusling med dildcreme & dehydreret tomater | ||
| Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
| ~ | ||
| Tatar af okse med estragoncreme & kartoffelchips | ||
| ~ | ||
| Stegt Torsk med kål, purløg & beurre blanc | ||
| eller | ||
| Grillet oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød + 30,- | ||
| 500,- | ||
| En Aften på Vækst | ||
| 4 retter | ||
| NV Crément de Bourgogne, France | ||
| eller | ||
| NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
| Saltet Kammusling med dildcreme & dehydreret tomater | ||
| Tilføj kaviar 95 kr,- | ||
| 2023 Scheuermann, Riesling, Pfalz | ||
| ~ | ||
| Tatar af okse med estragoncreme & kartoffelchips | ||
| 2024 Cala Niuru, Frappato & Nero D´Avola, Sicily | ||
| ~ | ||
| Stegt Torsk med kål, purløg & beurre blanc | ||
| 2023 Macon Vinzelles, Chardonnay, Bourgogne | ||
| eller | ||
| Grillet oksemørbrad med selleri & trøffel + 125,- | ||
| 2022 Mauro Marengo, Langhe Nebbiolo, Piemonte | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| 2022 Chateau du Mont, Semillon, Bordeaux | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød + 30,- | ||
| 2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
| ~ | ||
| Kaffe, te & petit four | ||
| Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
| 1000,- | ||
| Når I er mere end 7 personer, serverer vi vores faste 3-retters eller 4-retters menu. | ||
| I bestemmer selv, om vi skal servere vores ´Vækst-menu´ eller ´Grøn menu´ for jer. | ||
| Á LA CARTE | ||
| FORRET | ||
| Saltet Kammusling med dildcreme & dehydreret tomater | 125,- | |
| Glaskål med dild creme, agurk, ramsløg & østersblade | 125,- | |
| Tatar af okse med estragoncreme & kartoffelchips | 135,- | |
| Rødbeder fra Kiselgården med estragoncreme & kartoffelchips | 135,- | |
| HOVEDRET | ||
| Stegt Torsk med kål, purløg & beurre blanc | 275,- | |
| Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel | 225,- | |
| Grillet oksemørbrad med selleri & trøffel | 345,- | |
| DESSERT | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | 95,- | |
| OST | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød | 125,- | |
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menuer og priser | ||
Vegetarmenu
| Grøn menu | ||
| 3 retter | ||
| Glaskål med dild creme, agurk, ramsløg & østersblade | ||
| ~ | ||
| Stegt blomkål med kantareller, tyttebær & trøffel | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød +30,- | ||
| 400,- | ||
| En Grøn Aften på Vækst | ||
| 3 retter | ||
| NV Crément de Bourgogne, France | ||
| eller | ||
| NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
| Glaskål med dild creme, agurk, ramsløg & østersblade | ||
| 2022 Domaine Goepp, Riesling, Alsace | ||
| ~ | ||
| Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel creme | ||
| NV Posca Bianca, Malvasia, Emilia-Romagna | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| 2022 Chateau du Mont, Semillon, Bordeaux | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød +30,- | ||
| 2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
| ~ | ||
| Kaffe, te & petit four | ||
| Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
| 800,- | ||
| Grøn menu | ||
| 4 retter | ||
| Glaskål med dild creme, agurk, ramsløg & østersblade | ||
| ~ | ||
| Rødbede fra Kieselgården med estragoncreme og kartoffelchips | ||
| ~ | ||
| Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød +30,- | ||
| 500,- | ||
| En Grøn Aften på Vækst | ||
| 4 retter | ||
| NV Crément de Bourgogne, France | ||
| eller | ||
| NV Blanc de Blancs Grand Cru, C. Bonville, Champagne + 45,- | ||
| Glaskål med dild creme, agurk, ramsløg & østersblade | ||
| 2022 Domaine Goepp, Riesling, Alsace | ||
| ~ | ||
| Rødbede fra Kieselgården med estragoncreme og kartoffelchips | ||
| 2024 Cala Niuru, Frappato & Nero D´Avola, Sicily | ||
| ~ | ||
| Stegt blomkål med kantereller, tyttebær & trøffel creme | ||
| NV Posca Bianca, Malvasia, Emilia-Romagna | ||
| ~ | ||
| Æblesorbet med citron verbena, birkebark creme & hvid chokolade | ||
| 2022 Chateau du Mont, Semillon, Bordeaux | ||
| eller | ||
| 3 Arla Unika oste blåbær & knækbrød +30,- | ||
| 2022 Familie Vaillant, Chenin Blanc, Pin´eau de Loire | ||
| ~ | ||
| Kaffe, te & petit four | ||
| Filtreret vand med/uden bobler ad libitum | ||
| 1000,- | ||
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menuer og priser |
Vinkort
| Mousserende | ||
| Glas | Flaske | |
| N.V. Crémant de Bourgogne, Chardonnay, Bourgogne, Frankrig | 95,- | 495,- |
| N.V. Grand Cru, Chardonnay, Camille Bonville, Champagne, Frankrig | 140,- | 825,- |
| N.V. Heraclite, Pinot noir, Stroebel, Champagne, Frankrig | 1200,- | |
| Cocktails | ||
| Vækst Spritz // Hyldeblomst, Gin, Crémant, Lime | 125,- | |
| Gin & Tonic // Fever Tree Tonic, Gin | 125,- | |
| Espresso Martini // Vodka, Kaffe likør, Espresso | 125,- | |
| Hvidvin | ||
| Frankrig | ||
| Alsace | ||
| N.V. Riesling, Domaine Goepp, Heiligenstein | 95,- | 495,- |
| 2023 Eros, Riesling, Gewürztraminer, Les Vins Pirouettes, Alsace | 100,- | 500,- |
| 2022 Dessous de Table, Catherine Riss, Mittelberghaim | 700,- | |
| Bourgogne | ||
| 2022 Bigotes, Chardonnay, Frédéric Cossard, Bourgogne Blanc | 900,- | |
| 2022 Chablis, Chardonnay, Patrick Piuze, Chablis | 150,- | 750,- |
| 2022 Meursault Les Clous, Chardonnay, Eric Boigelot, Meursault | 1700,- | |
| 2021 Combe Bazin, Chardonnay, Domaine de Chassorney, Saint-Romain | 1400,- | |
| 2022 Chassange Montrachet, Chardonnay, Bruno Colin, Chassange Montrachet | 1800,- | |
| 2022 Les Bressandes, Chardonnay, Frédéric Cossard, Hautes-Cotes-de-Beaune | 1500,- | |
| 2022 Les Monsniéres, Chardonnay, Seiichi Saito, Hautes-Cotes-de-Beaune | 1300,- | |
| 2022 Les Maiziéres, Chardonnay, Marthe Henry, Rully | 1650,- | |
| 2022 Montagny 1er Cru, Chardonnay, Domaine Jean Marc Boillot, Montagny | 1050,- | |
| 2023 Macon Vinzelles, Chardonnay, Arnaud Combier, Macon Vinzelles | 155,- | 800,- |
| 2020 Pouilly-Fuisse, Chardonnay, Esprit Leflaive, Pouilly-Fuisse | 1700,- | |
| Loire | ||
| 2024 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Familie Lieubeau, Muscadet | 400,- | |
| 2021 Faia, Chenin Blanc, Mai et Kenji Hodgson, Anjou | 800,- | |
| 2022 Pin´eau de Loire, Chenin Blanc, Familie Vaillant, Anjou | 125,- | 625,- |
| 2021 Les Gruches, Chenin Blanc, Domaine Calvez Bobinet, Saumur | 900,- | |
| 2023 Sancerre, Sauvignon Blanc, Paul Prieur et Fils, Sancerre | 140,- | 750,- |
| Jura | ||
| 2023 Terres du Moutherot, Chardonnay, Vin du Moutherot, Franche-Comté | 600,- | |
| 2021 Circumstantia "MMXXI", Chardonnay, Domaine Buronfosse, Cotes-du-Jura | 870,- | |
| Italien | ||
| 2021 Mali, Malvasia blend, Nikolas Juretic, Friuli | 950,- | |
| 2020 Granselva, Chardonnay blend, Sauro Maule, Veneto | 425,- | |
| N.V. Posca Bianca, Malvasia blend, Orsi, Emilia-Romagna | 105,- | 550,- |
| 2023 Soki Soki, Zibibbo, Tanca Nica, Sicilien | 950,- | |
| Andre | ||
| 2023 Riesling Trocken ´Green Label´, Riesling, Scheuermann, Pfalz, Tyskland | 90,- | 400,- |
| 2023 Grüner Veltliner, Weingut Ecker, Niederöstereich, Østrig | 85,- | 385,- |
| 2023 Blanc Sense Papers, Xarello, Clandenstina, Catalonien, Spanien | 700,- | |
| Rødvin | ||
| Alsace | ||
| 2022 Libre comme l´air, Pinot Noir, Catherine Riss, Mittelberghaim | 900,- | |
| Bourgogne | ||
| 2022 Les Lormes, Pinot Noir, Seiichi Saito, Bourgogne Rouge | 1200,- | |
| 2022 Justice, Pinot Noir, La Maison Romane, Gevrey-Chambertin | 1800,- | |
| 2020 Gevrey-Chambertin, Pinot Noir, Esprit Leflaive, Gevrey-Chambertin | 4000,- | |
| 2022 La Croix, Pinot Noir, Bernard Rion, Beaune | 150,- | 750,- |
| 2017 Corton-Bressandes, Pinot Noir, Chandon de Briailles, Beaune | 1500,- | |
| 2022 Les Vignots, Pinot Noir, Marthe Henry, Pommard | 3000,- | |
| 2021 Sous Roche, Pinot Noir, Domaine de Chassorney, Saint-Romain | 1400,- | |
| Loire | ||
| 2023 Villemade Rosé, Pineau d´Aunis, Hervé Villemade, Vin de France | 105,- | 495,- |
| Jura | ||
| 2022 Se Kwa Sa, Poulsard, Gamay, Domaine Buronfosse, Vin de France | 700,- | |
| 2020 Elle Aime, Chardonnay, Pinot Noir, Octavin, Arbois | 850,- | |
| Rhône | ||
| 2022 Crozes Hermitage, Syrah, Maison Les Alexandrins, Crozes Hermitage | 575,- | |
| 2023 Cotes du Rhône, Grenache Noir, Syrah, Les Vignerons D´Estezargues | 85,- | 350,- |
| 2022 Chateauneuf-du-Pape, GSM-blend, Domaine de Pignan, Chateauneuf-du-Pape | 700,- | |
| Languedoc | ||
| 2022 La Forge Estate, Syrah, Les Domaines Paul Mas, Aude | 330,- | |
| 2021 Pinot Noir, Arnaud Combier, Vin de France | 500,- | |
| Italien | ||
| Piemonte | ||
| 2023 Barbera d´Alba, Angelo Negro, Roero | 115,- | 550,- |
| 2023 Langhe Rosato, Nebbiolo, Bruno Rocca | 450,- | |
| 2023 Langhe Nebbiolo, Alessandro Salvano, Langhe | 775,- | |
| 2021 Outside, Nebbiolo, Alessandro Salvano, Langhe | 1600,- | |
| 2022 Langhe Nebbiolo, Mauro Marengo, Langhe | 120,- | 600,- |
| 2022 Dogliani, Dolcetto, Cascina Corte, Langhe | 500,- | |
| Toscana | ||
| 2018 Brunello di Montalcino, Sangiovese, Tenute Silvio Nardi, Brunello di Montalcino | 825,- | |
| Sicilien | ||
| 2023 Cala Niuru, Frappato, Nero d´Avola, Mortellito, IGP Terre Siciliane | 90,- | 400,- |
| Australien | ||
| 2023 Cathedral, Pinot Noir, William Downie, Victoria | 600,- | |
| 2022 Gippsland, Pinot Noir, William Downie, Victoria | 1100,- | |
| Dessertvin | ||
| 2022 Sainte Croix du Mont, Semillon, Chateau du Mont, Bordeaux, Frankrig | 105.- | 450.- |
| Alkoholfri Vin - Muri | ||
| N.V. Passing Clouds // Stikkelsbær, Jasmin | 80,- | 400,- |
| N.V. Fade to Black // Solbær, Kamille | 80,- | 400,- |
| N.V. Sherbert Daydream // Ribs, Rabarber | 400,- | |
| N.V. Yamille // Hindbær, Rabarber | 400,- | |
| Andre drikkevarer | ||
| Jacobsen Yakima IPA Fadøl /// 44 cl. | 65,- | |
| To Øl - 45 days Pilsner Fadøl /// 44 cl. | 65,- | |
| To Øl - Snublejuice // Sour øl //Brokilde Blonde | 65,-/75,- | |
| To Øl (alkoholfri) - Impolsion // Lowmotion Pink 33cl. 0,3% | 60,- | |
| Hjemmelavet saft // Homemade juice | 70,- | |
| Hjemmelavet Juicemenu, 3 glas // Homemade Juice pairing, 3 glasses | 195,- | |
| Sodavand | 40,- | |
| Slayer espresso | 50,- | |
| Te fra Sing tehus | 50,- | |
| Vand ad libitum med eller uden brus | pr. pers. 30,- | |
| Avec/Spiritus | fra 60,- | |
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Se vores smiley rapporter her.
Restaurant Info
Åbningstider
- Frokost
Mandag – søndag - 12.00 – 14.15
- Aften
Mandag – søndag - 17.30 – 00.00
Senest ankomsttid kl. 21.00
Selskaber
De flotte omgivelser på Vækst er perfekte til et intimt bryllup eller en rund fødselsdag, i restauranten mellem de grønne planter, eller i det smukke selskabslokale med plads til op til 30 personer. Vi har plads til selskaber op til 130 personer fordelt i hele restauranten.
Vi holder frokoståbent, så du kan også booke frokostselskaber hos os. Kontakt os på [email protected] for at høre mere og reservere.
Se muligheder for selskaber på alle vores restauranter her.
Giv et gavekort til Vækst
Giv en du holder af en oplevelse på Vækst.
Med et gavekort til Vækst giver du noget at se frem til.
Køb her