Mød Vækst
Beliggende i Sankt Peders Stræde, midt i det københavnske latinerkvarter, finder I Vækst. Gastronomisk tager Vækst udgangspunkt i Nordens friske grøntsager og urter, men finder også stadig glæden ved en god bøf, skaldyr eller frisk fisk. Det grønne præger ikke kun menuen, men også indretningen, der er centreret omkring et smukt drivhus, der strækker sig op gennem restaurantens to etager. Her er fyldt med hængende planter, der trækker naturen helt ind til bordet, mens de mange fine lys skaber stemningen af en dansk sommeraften, der aldrig ender.
Table Reservation
Book bord
Vores Menu
For nye retningslinjer og forholdsregler i restauranten, klik her.
Aftenmenu
18 januar – 28 februar 2021
En aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
600,- | ||
Blanc de Blancs – Champagne i stedet for Crémant +35.- | ||
3 retter | ||
Rimmet Kammusling | ||
Stikkelsbær Boullion - Agurk - Dild | ||
~ | ||
Bagt Torsk | ||
Kål - Peberrod - Musling Blanquet | ||
~ | ||
Sorbet på Æble og Citron Verbena | ||
Hvid Chokolade - Marengs | ||
330,- | ||
Grillet Oksemørbrad | ||
Flower Sprout - Bøgehatte - Ramsløg | ||
som hovedret på menu | ||
+ 75,- | ||
Ost | ||
Økologisk Havgus Fra Arla Unika | ||
Karamelliserede Stikkelsbær - Sprødt Surdejsbrød | ||
som dessert på menu | ||
+25,- | ||
Vinmenu | ||
2019 Grüner Veltliner, Grüner von Eckhof, Wagram, Niederösterreich | ||
2019 Bourgogne Blanc, La Soeur Cadette, Bourgogne | ||
2019 Birbét, Brachetto, Piemonte | ||
225,- | ||
Á la carte | ||
Forret | ||
Rimmet Kammusling - Stikkelsbær Boullion - Agurk - Dild | 95,- | |
Pocheret Æg - Grillet Spinat - Havgus Skum | 95,- | |
Hovedret | ||
Blomkål - Grillet Salat Løg - Vild Timian - Citrus Urter | 185,- | |
Bagt Torsk - Kål - Peberrod - Musling Blanquet | 195,- | |
Grillet Oksemørbrad - Flower Sprout - Bøgehatte - Ramsløg | 275,- | |
Ost | ||
Økologsik Havgus Fra Arla Unika - Karamelliserede Stikkelsbær - Sprødt Surdejsbrød | 95,- | |
Dessert | ||
Sorbet på Æble og Citron Verbena - Hvid Chokolade - Marengs | 95,- | |
Vegetarmenu
18 januar – 28 februar 2021
En Grøn Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Grøn menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
570,- | ||
Blanc de Blancs – Champagne i stedet for Crémant +35.- | ||
Grøn menu | ||
3 retter | ||
Pocheret Æg | ||
Grillet Spinat - Havgus Skum | ||
~ | ||
Blomkål | ||
Grillet Salat Løg - Vild Timian - Citrus Urter | ||
~ | ||
Sorbet på Æble og Citron Verbena | ||
Hvid Chocolade - Marengs | ||
300,- | ||
Vinmenu | ||
2019 Riesling Scheuermann, Pfalz, Deutschland | ||
2017 Barbera D´Alba, Negro, Nicolon, Piemonte | ||
2019, Birbét, Brachetto, Piemonte | ||
225,- | ||
Vinkort
glas | flaske | |
Mousserende | ||
Sui Lieviti, Orsi, Petillant Naturelle | 400,- | |
Crémant de Bourgogne, Bruno Dangin | 75,- | 450,- |
Champagne, Camille Bonville, Blanc de Blancs Grand Cru | 125,- | 750,- |
Hvidvin | ||
2019 Le Petit Blanc, Wine Drop, Chardonnay, Grenache blanc, Clairette, Languedoc | 300,- | |
2019 Grüner von Eckhof, Grüner Veltliner, Weingut Ecker, Wagramm Niederösterreich | 75.- | 350.- |
2019 Riesling Scheuermann, Pfalz, Deutschland | 375,- | |
2019 Sauvignon Blanc, Villemade, Loire | 85.- | 400,- |
Eteronimo, San Michele | 425,- | |
Riesling, GlouGlou de Hubert et Christian, Les vins Pirouette | 425,- | |
2018 Masieri, A Maule, Garganega Veneto | 450,- | |
Handcrafted, Grüner Veltliner, Arndorfer, Kremstal | 450,- | |
Sancerre, Paul Prieur, Loire | 95,- | 475,- |
2019 Bourgogne blanc, La Soeur Cadette, Bourgogne | 475,- | |
2015 Gumpoldskirchener Himmelfahrt, Jutta Ambrositsch | 500.- | |
2019 SP68 Bianco, Occhipinti, Siciliane, Italia | 500,- | |
Il Prodigo, Collecapretta | 110,- | 525,- |
Saumur Blanc, Poil de Lievre, Bobinet | 550,- | |
2017 Catherine Riss, Dessous de table, Alsace | 575,- | |
2017 Mâcon-Solutrê, Roc des Boutires, France | 600,- | |
2018 Macon Blanc Villages, Domaine Jean Marc Boillot, France | 600,- | |
2018 Les Gruches, Bobinet, Chenin Blanc, Loire | 600,- | |
2019 Chablis Terroir De Fyé, Patrick Piuze, France | 650,- | |
2017 Chardonnay, Domaine Des Cavarodes, Cótes Du Jura, France | 700,- | |
2018 Savennieres, Les Caillardieres, Chenin Blanc Loire | 700,- | |
2019 Matassa, Cuveé Maguerite, Cotés Catalanes, France | 700,- | |
2013 Meursault, Caillot, Chardonnay, Bourgogne | 750,- | |
Clos de Papillon, Chenin Blanc, Domaine du Closel, Loire | 750,- | |
2017 Bigotes, Frédéric Cossard, Bourgogne | 800,- | |
2017 Chassange Montrachet, Chateau de Chassange Montrachet, Bourgogne | 800.- | |
Rosévin | ||
2019 Giusi, Tenuta Terraviva, Montepulciano d´Abruzzo, Abruzzo | 75,- | 350,- |
Vin de Frantz, Frantz Saumon | 350,- | |
Orange | ||
Fleur de Peau, Ruhlmann Dirringer | 450,- | |
2019 Casébianco, Casé, Emilia Romagna | 525,- | |
Ograde, Skerk | 600,- | |
Rødvin | ||
2018 Syrah, La Forge Estate, Languedoc | 300,- | |
Cote du Rhone, Gres st Vincent, Les Vignerons d´Eztézargues | 75,- | 350,- |
2018 Bon Remede Signature, Family Delay, Grenache, Syrah, Ventoux | 350,- | |
2016 Boscaton, Domaine Ledogar, France | 350,- | |
2019 Cascina Corte, Dolcetto, Dogliani, Italia | 375,- | |
2019 La Chausée Rouge, La Grange aux Belles, Cabernet Franc, Grolleau, Loire | 400,- | |
Groll´n´Roll, Les Vignes des Babass | 85,- | 400,- |
2017 Barbera DÁlba, Negro, Nicolon, Piemonte | 95,- | 450,- |
Morgon, Cote du Py, Damien Coquelet | 450,- | |
2015 Cairenne Les Chabriles, Domaine Brusset, Rhone | 475,- | |
2016 Heideboden, Gsellmann, Blaufränkisch, St. Laurent, Burgenland | 475,- | |
Vigna Vecchia, Colombaia | 100,- | 475,- |
2019 SP68 Rosso, Occhipinti, Sicilia | 500,- | |
2017 G. - France Gonzalez, Gamay, Beaujolais | 500,- | |
2017 Nuare, Pinot Nero & Merlot, Livio Felluga, Colli Orientali del Friuli | 525,- | |
2016 Vertigo, Merlot & Cabernet, Livio Felluga, Friuli | 525,- | |
2018 La Croix Blanche, Domaine Armelle et Bernard Rion, Bourgogne | 115,- | 550,- |
2016 Cóte de Brouilly, France Gonzalvez, Beaujolais Villages | 575,- | |
2019 Matassa, Coume De lÓlla Rouge, France | 600,- | |
2017 Bourgogne Rouge, Sarnin-Berrux, France | 600,- | |
2017 Chateauneuf du Pape, Grenache Blend, Doamaine De Pignan, Rhône | 650,- | |
2017 Bedeau Rouge, Frederic Cossard, Pinot Noir,Bourgogne | 650,- | |
2011 Moulin a Vent, Croix de Vérillats, Côte De Nuits 1. Cru | 700.- | |
2016 Barolo Marengo, Piemonte | 700,- | |
2018 Trousseau, Domaine Des Cavarodes, Cótes Du Jura, Rhóne | 750,- | |
2017 Himmel Auf Erden, Christian Tschida, Neusiedlersee, Østrig | 750,- | |
2013 Brunello di Montalcino, Tenute Silvio Nardi, Toscana | 750,- | |
2017 Chevrey Chambertin, La Justice, Gaylerand, Bourgogne | 800,- | |
Les Craix, Charssorney | 950,- | |
2017 Chambolle Musigny, Les Echezeaux, Domaine Rion , Bourgogne | 1100,- | |
Dessertvin | ||
2019, Birbet, Mosto Dúva Rosso, italia | 75.- | 350.- |
2017 Zantho, Beerenauslese, Burgenland | 80,- | 400,- |
2019 Jurancon, Costat Darrer | 500,- | |
2018 Moscato d´Asti, La Caliera, Borgo Maragliana | 400,- | |
NV Reserve Port, Churchill´s, Touriga Nacional | 85,- | 500,- |
2016 Feminam, Malus X, Cold Hand Winery, Denmark | 135,- | 800,- |
2016 Masculinum, Malus X, Cold Hand Winery, Denmark | 150,- | 1000,- |
Andre drikkevarer | ||
Slayer espresso | 40,- | |
Te fra Sing tehus | 40,- | |
Avec/Spiritus | fra 50,- | |
Vand ad libitum med eller uden brus | pr. pers. 25,- | |
Tuborg Rå, økologisk, flaske | 55,- | |
Tuborg Rå, økologisk, fadøl, 50cl | 55,- | |
Jacobsen flaskeøl: Brown Ale og Viva Classic og Yakima IPA | 65,- | |
Jacobsen Yakima IPA, fadøl, 50cl | 75,- | |
Gin & Three Green tonic, Gin & Three Green Lemon Tonic | 75,- | |
Hjemmelavet juice | 45,- | |
Juicemenu - 3 glas | 125,- | |
Restaurant Info
Vækst
Cuisine: Nordisk
Åbningstider
- Mandag – lørdag
- 17.00 – 22.00
(Senest ankomsttid 20.45)
Giv et gavekort til Vækst
Giv en du holder af en oplevelse på Vækst.
Med et gavekort til Vækst giver du noget at se frem til.
Køb her