Guide: Drinks på Cofocos restauranter

Med påsken kom solskinnet og med solskinnet kommer lysten og trangen til iskolde og læskende drinks. Llama er kendt for sine gode cocktails i de sene timer - men er langt fra den eneste af Cofocos restauranter der byder på spændende drinks og lækre cocktails. Vi guider her til hvor, du kan få stillet drinks-tørsten hos Cofoco. 

Llama Restaurant & Bar
Selvsagt i navnet er cocktail en af Llamas absolutte spidskompetencer. I bedste latinamerikanske stil bugner menukortet af klassikere som margaritas og Pisco sours, og så er der altid en lang række drinks med inspiration fra hele verden og sæsonens råvarer. For tiden kan man bl.a. smage Shiso Smash med shiso-infuseret gin, hindbær, lime og appelsin bitters eller Piranha med spiced rom, sød vermouth, ananas og orgeat. 

Spuntino
Vores pizza-pusher Spuntino på Vesterbrogade har hyggen i højsædet og hvad passer bedre til antipasti og delepizza end lækre drinks? De store vinduer lukker masser af lys og sol ind og indretningen inviterer til sydlandsk stemning der bedst nydes med drinks som Lemon Colante med limoncello, vodka, angostura og soda eller en AG&T - Aperol, Gin & Tonic!

Restaurant Cofoco
Den originale Cofoco restaurant på Abel Cathrines Gade har altid budt på klassikere som Gin & Tonic - men har nu udvidet drinksmenuen til at byde på spændende alternativer. Besøgende kan nu smage lækre cocktails som f.eks. hibiscus sour eller Paloma med pink grape og tequila! 

Oysters & Grill
Drinks og skaldyr har aldrig været en dårlig kombination, og derfor kan du selvfølgelig mæske dig i skaldyr og få stillet tørsten med en række forskellige cocktails hos Oysters & Grill. Hvordan du kombinerer dem med skaldyr er helt op til dig selv - men vi siger bare, at Margaritas og Østers, Pink Paloma og Ceviche, og Espresso Martini og Softice går ret godt hånd i hånd. 

Vespa
Det bliver jo næsten ikke mere italiensk end vores lille osteria Vespa. Kan I gætte hvilken drink det betyder? APEROL SPRITZ! Servers iskolde og helt perfekte til at køle ned med, når de første antipastier rammer bordet, eller når desserten er spist og maven fuld. 

Scarpetta Rantzausgade & Scarpetta Islands Brygge
De to italienske søstre har også en forkærlighed for drinks - og der er lidt for enhver smag. Du kan nemlig nyde en frisk Gin & Tonic, Dark N' Stormy eller en rigtig klassiker - Negroni!